Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
BKATA, Igazad van, csak aznap 1 órával előbb keltem igy nem akartam h elhúzza valamerre. Az alaphőm amúgy 36.3-36.4 között szokott lenni.
Copfos, tényleg nálad is magas volt. Akkor megnyugodtam h van ilyen. Legalább lesz hova esni ovu előtt.
copfos
2016-03-08 15:04:43
És ebben a hónapban is.
copfos
2016-03-08 15:03:55
Szia Anna. Előző hónapban nekem is relatív magasan volt menzi alatt a hőm.
BKATA77
2016-03-08 14:33:27
Szia Anna az előző havi görbédet nézve az a baj nem minden nap van a hő felvezetve így elég nehéz mondani is róla valamit. Viszont a mostani görbéd szerintem normálisan indul,igaz itt is van olyan nap amikor nem mérted a hődet,pedig szerintem fontos a ciklus első napjától vezetni mert úgy lesz meg az alaphőd amihez majd a későbbiekben lehet viszonyítani.
HnéSAnna
2016-03-08 13:29:10
Ez pedig a mostani görbém eleje:
HnéSAnna
2016-03-08 13:28:50
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni.
Ez a hónap valami nagyon furán alakult. Sajnos baba nem lehet a dologban, mert megjött.
De eddig úgy alakult a görbém, hogy 36,2-re esett menzesz napján és aznap meg is jött.
Na ebben a hónapban 36,5 volt a hőm, amikor megjött és azóta is annyi.
Általában 2 erős,1 közepes és 1 gyenge mensis napom van. Most volt 1 erős és 2 gyenge napom.
Hogy ez mitől lehet??....
Ilyen van, hogy valakinek nem esik le a hője? Még mensi után sem?
csatolom az előző havi görbém.
Tsibe
2016-03-08 10:58:38
Sziasztok!
Olvaslak titeket rendszeresen, de nálunk nem történik semmi :(
Jövő héten megyünk vissza a Kaáliba, nagyon reménykedem, hogy el is tudjuk kezdeni a protokollt, mert pont akkor kellene megjönnie.
Csöpszi, ne keseredj el az IR miatt. Diétával, mozgással szépen tartható. Ráadásul ha a D vitamin szinted rendben lesz, ez is kell, hogy javuljon diétától és mozgástól függetlenül, mivel a D vitamin hiány szerepet játszik az IR kialakulásában.
BKATA77
2016-03-08 10:05:15
Ez a hónap úgy látom mindenkinek elég kacifántos,talán a tavasz teszi:(
időváltozás. Mert másra nem igazán tudok gondolni,főleg legtöbbünknek elég fura a görbéje.
BKATA77
2016-03-08 10:03:48
Kira szerintem ha volt is peteérésed az nem tudod megrepedni:(
ahogy a görbédet nézem.
Vagy még nem volt ovud és ez után lesz.
Copfos, tényleg nálad is magas volt. Akkor megnyugodtam h van ilyen. Legalább lesz hova esni ovu előtt.