Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Moha koszonom! A Mensmentisbe aprilisra van csak idopont, de a ket dokihoz akiket ajanlottal meg aprilisra sincs sajnos... max ha lemondja valaki... :(
A TSH-m most 1.83 lett. Mindenkepp megyek endokrinologushoz emiatt es az IR miatt is+ dieta es mozgas.
Krisz nagyon orulok hogy nem kaptad el a virust!!! :)
Krisz27
2016-03-09 15:23:37
Csajok! Most szóltak a laborból hogy negatív lett a véreredményem :) Nem kaptam el a citomegalovírust :) Nagyon nagyon boldog vagyok :)
Krisz27
2016-03-09 15:23:34
Csajok! Most szóltak a laborból hogy negatív lett a véreredményem :) Nem kaptam el a citomegalovírust :) Nagyon nagyon boldog vagyok :)
Krisz27
2016-03-09 15:23:31
Krisz27
2016-03-09 15:23:28
Kira84
2016-03-09 15:16:05
Hát lányok én már tényleg nem értem a testem,tudjátok irtam hogy megjött,de olyan mint szokott.Ez volt reggel,viszont most meg dél óta egyáltalán semmi nincs,pedig pakolásztam,emelgetem,tornáztam is.
Most vagy én vagyok meghülyülve,vagy a megfázás borítaná így fel..?
Zajlus
2016-03-09 14:45:40
Arivett07 elfogadva a boszizás. :)
Most nézem h lemaradt egy része a hozzászolásomnak.
Tegnap este ugy fájtak a melleim h alig mertem hozzájuk érni,most is fáj ,de nem anyira.Meg vagy legalább 4 napja érzékeny a mellbimbom.Majd kiderül csak ki kell várni ami idegesitö,mert borzasztoan lassan mulik az idö.
Krisz27
2016-03-09 14:17:08
Timea: Tesztelj újra, hátha mégis pozi lesz.
Renáta: ez azért van, mert amíg nem írod be hogy megjött, mindig a kövi napra fogja "jósolni". Gondolom így van beállítva program. Reméljük nem is kell beírnod hogy megjött!