Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
BorESZTIKE
2016-03-16 20:48:08

Őszinte Részvétem Mindannyiotoknak. Sok erőt és kitartást a továbbiakra!
Nevergiveup
2016-03-16 20:46:16

:(((( Nagyon sajnálom Kriszo!!!!:(

csöpszi
2016-03-16 20:19:41

Istenem Kriszo, nagyon sajnalom. Melyen egyutterzek Veled. Sok erot es kitartast! :(
Krisz27
2016-03-16 20:15:42

Kriszo: Borzasztóan sajnálom :( Erre nincsenek szavak. Sok erőt kívánok! :(
Arivett07
2016-03-16 20:00:05

Kriszo nee, nagyon sajnálom! Lányok, mi ez a missed ab hullám! El kell kérhetünk!! Most már csak a jó dolgok jöjjenek! Kriszo írj majd hogy vagy! 11 hetes??? Atya ég!!
Arivett07
2016-03-16 19:57:12

SZMZS merre vagy???
Kriszo
2016-03-16 19:56:47

Sziasztok lányok. Sajnos be kellett lépnem a missed ab körbe...csöpszi amikor őszintén írtál erről az ember szíve megszakad, de valószínű sose gondol arra, hogy ez vele is megtörténhet. Tegnap kiderült, hogy hiába a szép görbe, a magas hő, a pozi teszt, az első megnyugtató uh... Jön egy pecsételő vérzés ami az én esetemben jelezte, hogy valami véget ért. Ma lennék 11+2 terhes, de ehelyett fekszem a kórházban várva a reggelt, hogy végre tényleg el is tudjam engedni ezt az egészet. És ami igazán igazságtalan, hogy 4 héten keresztül az ember azt hiszi minden rendben, közben a magzat már rég nem is fejlődik ki tudja milyen okból. Felébredtem egy álomból de nem tudom elhinni, hogy ez valóság. Olvaslak Titeket mindig, erőt adtok. Jöhet újra a hőmérő...
BorESZTIKE
2016-03-16 18:07:40

Veletek vagyok lányok. Szurkolok,hogy mielőbb összejöjjön. Én a fiúzással voltam így. 8.osztályos koromban nagyon akartam és azt mondták ha itt lesz az ideje lesz. Ennek ma van 9 hónapja.Lehet Veletek is így lesz. Az én környezetemben is volt,hogy egy babára tizen évet kellett várni. 32,5 évesen lett anyuka.Én reménykedem mert a környezetemben,rokonságban sok a babás és fiatalabbak is. Ha nem sikerül akkor még próbálkozunk bár én 35 éves koromig akarom az elsőt ami jövőre lesz. Idén leszek 34 párom 35. Szerinte nem késtünk le semmiről.
csöpszi
2016-03-16 14:38:41

Igy van! Veled vagyok, egyutterzek. Es biztos vagyok benne hogy mindenki mas is itt a forumon! De eljon a mi idonk is!
Renata1989
2016-03-16 14:32:09

Igazad van így legyen és mihamarabb jöjjön el a mi időnk.. Nehéz,de ne adjuk fel,akármilyen mélyen vagyunk,addig jó amig olyan ember van mellettunk aki támogat mindenben a nehéz időkben... Mert egyedul ezt nem vészelnénk át..

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!