Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Ági lehet azért mert a nőgyógyászom ezt a módszert pártolja vagy nem tudom nekem miért nem volt más opcióm. A laminária inkább kellemetlen volt mint fájfalmas. Viszont utana olyan volt, mitha valaki jól hasba rúgott volna. Ez hiányzik még az embernek..
Ági41
2016-03-16 22:24:19
Kriszo, én sem szültem még. Érdekes, hogy lamináriát kaptál. Szerintem itt a fórumozó Csöpszinek is vákummal csinálták, feltételezem még ő sem szült.
Fájt nagyon a laminária felhelyezése?
Kriszo
2016-03-16 22:19:04
Lamináriát azért kaptam mert még nem szültem és kaparás (borzasztó ez a kifejezés) lesz. Vákumról egyáltalán nem esett szó:(
Ági41
2016-03-16 22:15:59
Kriszo, miért lamináriát kaptál? Ha jól tudom, ennél a módszernél megkell várni a 3 hónap türelmi időt. Nekem vákummal csinálták.
Kriszo
2016-03-16 22:11:25
Míg felhelyezték a lamináriát mondta a nővérke, hogy most volt továbbképzésen, ahol a fő téma a missed ab volt. 10-ből atlagosan ma 6 terhesség így végződik, rohamosan megnőtt a számuk de az okát nem tudják...
Ági41
2016-03-16 21:21:47
Lemaradt a hozzászólás másik fele.
Szóval az unokahúgom is elvetélt a héten hétfőn, nekem 3 hete volt a missed ab. Az unokahúgommal pár nap különbséggel szültünk volna. Sokat gondolkoztam rajta, mi lehet a missed ab oka..... Sajnos a természet szelektál.