Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Arivett07
2016-03-15 09:39:28

mrsVL sajnálom!!! De tényleg akkor nálad már elindult vmi! Szerintem azért menj el dokihoz, hátha csak progipótlásra van szükséged, és csak ezért nem tudott megtapadni a picurka.
Nevergiveup
2016-03-15 09:37:00

Nekem ez a mai...egy òrával korábban keltem, szerintem ez is számít.

mrsVL sajnálom!!!:( Már a pozi teszt után sem lehet megnyugodni egy kicsit?:(

Zajlusról nem tudok valamit? Olyan gyönyörű görbéje volt..:(

BKATA77
2016-03-15 09:33:46

mrsVL sajnalom:(
Van új görbéd? Mert amint látom ez még az ami pozi tesztes volt.
BKATA77
2016-03-15 09:29:56

Arivett félek tesztelni:)
A mostani állás szerint 10 dpo nap van ,ezért még várok
mrsVL
2016-03-15 09:22:45

Hat lanyok en elegge szornyen jartm ebben a honapban ugyanis penteken pozitivat teszteltem. Nagyon megorultem, mertem tovabb a homet es minden reggel teszteltem hogy lassam hogyan erosodik. Szombaton es vasarnap is pozitiv lett, erosodott. Erre tegnapra leesett a hom es a teszz is full negativ lett... Mar tegnao gorcsoltem es vereztem is, ma meg sokkal erosebb minden. Nagyon elkeseredtem a nagy orom utan... De aztan mondtak h legalabb biztosan atjarhatoak a petevezetekeim, es ha egyszer elindult akkor legalabb biztos h menni fog majd maskor is. Most meg szomorkodom, de problok elore tekinteni es bizom benne, hogy marcius a mi honapunk lesz!
Arivett07
2016-03-15 09:14:52

Kata szorítooook!!!! Tesztelni mikor szeretnél?
BKATA77
2016-03-15 09:04:13

Az viszont ami biztos,hogy később volt most ovum ebbe a ciklusba mert általában nekem eddig 11,12 ciklusnapon volt és 25,26 naposak a ciklusaim.
Most ugye már túl vagyok ezen mert már most a 29 ciklus napnál járok és a hőm is elég magasan van.
Teljesen más a mostani görbém az előzőektől mindenben talán pont az miatt,hogy sikerült megtapadnia nagyon örülnék neki:)
BKATA77
2016-03-15 08:58:13

Arivett én is így gondolom.
Én mondjuk az után vettem ki amikor a gép már betette az ovut oda ahova ő gondolja
BKATA77
2016-03-15 08:55:54

A ciklus.hu is vezetem a görbémet ott nem vettem ki az éetékeket hagytam úgy ahogy volt amit mértem és érdekes nem akkorra tette be qz ovut mint ide amit először feltettem görbét.4 nappal hamarabbra tette.Tehát azért döntöttem úgy,hogy kiveszem innen
Arivett07
2016-03-15 08:53:52

Renáta akkor most normalizálódsz végre:-)) BKata én is kivettem azokat a magasabb hőket, de így sem tette be az ovut. A lényeg, hogy mi tudjuk.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!