Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nem szeretnék okoskodni és nagyon beleszólni, csak az én észrevételem az, hogy az IR ÉTREND-es fb csoportban elég sok a fura kérdés és a leletek elemzésére is rengeteg "önjelölt orvos" van, amit nem feltétlenül kell készpénznek venni. De kajaötletelésre és orvosok kitárgyalására jó csoport. :)
Egyébként van még egy csoport, IR (InzulinRezisztencia) névvel, szintén zárt csoport.
BorESZTIKE
2016-03-16 09:57:25
Én így állok jelenleg. Kíváncsi vagyok a többi napok,hogy alakulnak.
Nevergiveup
2016-03-16 09:06:27
Nekem mai....de ma is egy òrával korábban kellett kelnem.:/ Ma reggel megvolt a proginézés is. Vérvételes nő lesett megint, hogy megint megyek, kérdezte, hogy hogy állunk, hogyhogy nincs még baba? Imàdom, de azért ezen kicsit felhúztam magam...ha rajtam múlna már 2 éve lenne....:(
Jajjj, mindenki babás körülöttem!
Kolibri84
2016-03-16 07:21:59
Sziasztok, en ma igy allok.
Sajnos mult heten nem sikerult azonos idoben merni a hot - szabadsag elonyei :) igy elegge ossze-vissza ugral (remelem csak emiatt)
Szombat estere lett pozitiv az ovuteszt, vasarnap reggel nyak.
Csak vasarnap este tudtunk egyutt lenni, majd meglatjuk lesz-e valami. Nem fuzok remenyeket.
Arivett, neked kihuzta az ovu szombatig? Tunetek alapjan? :)
BKATA77
2016-03-16 07:09:57
Sziasztok
Arivett éreztél ovus tüneteket?
Ez nekem a mai.
Arivett07
2016-03-16 06:35:54
Sziasztok! Nekem ez a mai, kíváncsi vagyok mikor teszi be az ovut.
BKATA77
2016-03-15 22:10:42
Krisz én ezt nagyon jól tudom.
De én nem ezt írtam akkor lehet nem értetted a mondandómat:)
Nem erre kerestem a valaszt,hanem hogy bevarja az ovut a ciklus,nem tudom másképp kifejezni :)
Moha13
2016-03-15 21:05:45
Bocs elirogatok dolgokat mert pici a kijelzom...
most1386@gmail.com
Krisz27
2016-03-15 20:19:57
Igen Kata. Ha később van ovu, mint a megszokott, akkor a ciklus is hosszabb lesz, hiszen a luteális szakasz hossza attól még nem változik :)
Moha13
2016-03-15 20:10:09
mrsVL
Sahnalom. Nekem is ketszer volt mar korai missed ab-om. Megirod a pajzsmirigy eredmenyeidet es az inzzlin+cukor ertekeket? Vagy hameg nem neztek ilyet akkor feltelenul ajanlom...
Es ne hallgas a dokikra hogy ez normalis ea elofordul. Ha en azonnallepek az elso utan lehet hogy nem kell meg egyszer atelnem. Azota mar tudom hogy IRem van pedig 3 endos is jonak velte az eredmenyeket aztan vegul eljutottam Breyer Helgahoz a MM-be...
Kitartast es ha felepultel jarj utana a dolgoknak.
Nem szeretnék okoskodni és nagyon beleszólni, csak az én észrevételem az, hogy az IR ÉTREND-es fb csoportban elég sok a fura kérdés és a leletek elemzésére is rengeteg "önjelölt orvos" van, amit nem feltétlenül kell készpénznek venni. De kajaötletelésre és orvosok kitárgyalására jó csoport. :)
Egyébként van még egy csoport, IR (InzulinRezisztencia) névvel, szintén zárt csoport.