Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nekem is voltak, vannak ilyen erzeseim! Irigyseg, csalodottsag... es nem csak magam miatt, masok miatt is... most hogy sikerult, de valamiert megsem szulethetett meg... ez miert tortent? Ennel jobb lett volna ha csak megjon, mert azt meg mindig konnyebb volt feldolgoznom, ahogy multak a honapok.. de ez mennyire ertelmetlen volt... :( csak fajdalmat okozott. De a ferjemmel, ha lehet meg kozelebb kerultunk egymashoz, es ez jo. Nem karpotol, de segit feldolgozni a tortenteket. Meg mindig nem vagyok jol, meg a mai napig ha ra gondolok elsirom magam, ha latok egy kisbabat vagy egy kismamat konnybe labad a szemem elnehezul a szivem...mert arra gondolok, hogy ez nekem nem adatott meg.
Valamiert igy tortennek a dolgok... de annal jobban fogjuk ertekelni ha nekunk is sikerul. En ebben bizom es ebben hiszek. Legy eros!!!
Renata1989
2016-03-16 14:16:31
Csöpszi ..
Nagyon nehéz...
És tényleg igazságtalan az élet,nem tudom hogy most ez egy próbatétel hogy ennyit szenvedunk egy babáért.. de keserves ez az egész.. Én bízom benne hogy nekem nekunk is lesz.. de sokszor meg kérdezem magamtól hogy nekem mikor miért nincs még?! Akinek nem kell,annak miért van?! Nem tudom mit érzek most,fájdalmat az biztos,irigységet? nem tudom nem hinném,inkább csalódottságot... csak nekem vannak ilyen érzelmeim vagy akik itt vagytok,nektek is volt mar? Kitartani kitartani!! csak nehéz..!
csöpszi
2016-03-16 14:07:36
BorEsztike remelem babas vagy :) drukkolok!
Renata ez szornyu! Az en ismerettsegi koromben is van akiknek vedekezes mellett jott ossze egy alkalombol nincs meg semmi hatteruk ahhoz hogy folneveljenek egy kisbabat se munka se lakas, borzaszto korulmenyek... a szulokre tudnak csak tamaszkodni akik szinten nincsenek jo helyzetben... Ok mondjuk megtartjak a babat, de igy milyen elete lesz?...Bennem is felmerult hogy hol itt az igazsag... meg hogy szoktak mondani "a babak tudjak hogy mikor es kihez kell jonniuk" hat en ezt erosen ketlem... :( Masok akik hosszu honapokig, evekig probalkoznak ugy hogy adottak a korulmenyek, es megsem... sajnalom nagyon. Tarts ki, bizz benne, Nektek is sikerulni fog!
Renata1989
2016-03-16 13:42:00
Most tudtam meg hogy a hugom mar megint babát vár,hogy öszinte legyek örulok neki de picit csalódott is vagyok hogy nekem meg még a másfél év alatt nem jött ossze.. tesóm januárban teherbe esett gyógyszer mellett,ikrek lettek volna nem tartotta meg... Most meg csak marcius kozepe van de megint terhes,hozzá teszem védekeztek... van mar neki egy kis fia.. és ez a második terhessége ebben az évben ez is gyogyszerrel lett.. Nem tartja meg mert nem akartak masodikat.. Kérdem én hol itt az igazság? Van aki mit meg nem adna hogy legalabb egyszer teherbe essen,másnak meg gyógyszer mellett is sikerul... igazságtalan az élet..
BorESZTIKE
2016-03-16 13:29:54
Én még nem vagyok kismami de esélyes a dolog. Bár ez 1-2 héttel a lehetséges menszesz után fog kiderül. 22-én tesztelek mert ebben a ciklusban többször nem védekeztünk. 24-én vagy 25-én esedékes lenne a dolog.Mivel ciszta miatt menszesz után kontrollra kell mennem ezért jó lenne ha megjönne amúgy nem bánnám ha nem jönne meg.
Arivett07
2016-03-16 12:09:38
Kolibri! Kihúztam vasárnapig!! Szombaton tudtunk lamúrozni, majd meglátjuk! Kivettem a hó eleji magas értékeket, így alakult a görbém. De annyira fura a hasam. Éjjel is felèbredtem, levert a víz, úgy szurkál a petefészkem. Remélem nincs semmi bajom!!!!
csöpszi
2016-03-16 11:57:17
Sziasztok! Mi most elutaztunk ezert nem mertem a homet es a forumot sem neztem mar jo reg :(
4 hete volt a missed ab de meg nem jott meg pedig 1-2napja mensisen fajdogalt a hasam.
A heten egyeztetek idopontot az endokrinologussal mikor mehetek hozza az IR gyanu meg a tsg miatt bar az most ugye jo volt.
Remelem mindenki hamar babasodik! drukkolok!
Kismamik hogy vagytok?
BorESZTIKE
2016-03-16 11:14:50
Moha írtam én is az e-mail címedre
Renata1989
2016-03-16 11:12:21
Sziasztok.. menstruacióm vasarnap múlt el... és ma volt egy kis barnázás,ennek mi lehet az oka,mitől lehet? Még csak a ciklusom 6. napjan vagyok
Ági41
2016-03-16 11:05:35
Moha, írtam az email címedre a facebookos csoporttal kapcsolatban.
Valamiert igy tortennek a dolgok... de annal jobban fogjuk ertekelni ha nekunk is sikerul. En ebben bizom es ebben hiszek. Legy eros!!!