Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
BorEsztike múlt havi ciklusomba nekem is volt ovus maszatolásom,barnázásom 3 napig és utána volt ovum. Valószínű ovuhoz közeledsz:)
BKATA77
2016-04-06 22:49:34
Hugery igen egy ciklusnapon járunk:)
BorEsztike mostanában jobbak a hőid már nem annyira magas legalább.
Arivett igen volt lamúr is:) 2 naponta van összebújás.
Nevergiveup ez változó mert attól,hogy nem jut el a fehérneműig a nyák attól még van,csak lehet nem annyira nagy mennyiségű:) Egyébként nekem is ovu előtt erősebb szokott lenni a nyák,de volt olyan ciklus is,hogy ovu előtt 3-4 napig és még ovu napján is volt erős tojcsis nyákom.
BorESZTIKE
2016-04-06 21:03:53
Azt szeretném kérdezni ,hogy pecsételő vérzésem van már 2.napja azt hiszem. Ma reggel csak épp egy csepp volt a bugyimon máshol nem látszik,de most már több,de nem annyira sok ,mint amikor megjön,de csak 27-én lett vége.
Mitől lehet?
Kolibri84
2016-04-06 19:39:19
Arivett en is 12-13-ra varom az ovut es 13-an megyek dokihoz :)
copfos
2016-04-06 19:16:13
egy hónapja kezdtem szedni a pajzsmirigyre a gyógyszert, lehet az is segít a görbén
copfos
2016-04-06 19:15:23
a hőm nem mindig ilyen, két hónapja volt egy hasonló szép, de menzi napjára leesett a hő. ez a két hónappal ezelőtti.
igaz én sima higanyszerű hőmérővel mérek, nem stresszelem magam a végtelen tizedeseket kiíró hőmérőkkel :-) annál lehet, hogy ugrálna.
nevergivup drukkolok!
Arivett07
2016-04-06 19:12:21
Amúgy a tojcsis nyák nekem ovu előtti napon, vagy ovu napjàn szokott lenni.
Arivett07
2016-04-06 19:11:16
Nekem 3 hónapot mondott, hogy többet nem érdemes szedni. Elvileg 12_én vagy 13.-àn lesz ovu. És 13.-àn megyek dokihoz.
Nevergiveup
2016-04-06 18:32:43
Arivett! Nekem a dokim azt mondta, gyakorlatilag bármeddig szedhető, mert nem hormon, csak a termelésére hat...meg van akinek csak ezzel hozható meg a peteérése, és azzal amíg baba nem lesz szedeti a Clostylt.
Neked mit mondott a Tiéd? Mikorra vàrod az ovud? Követitek uh-al??
Nevergiveup
2016-04-06 18:29:32
Voltam reggel az uh-on! Megvolt még a nagy tüszőm, 24 mm-esre nőtt! A másikon egy 16-os volt! Tegnap este együtt voltunk(meg tegnapelőtt este), azt mondta a doki, ma már ne, majd holnap, úgy is egy darabig még el lehet kapni a megrepedt tüszőt is!
Egyébként ma megvolt az ovu is tuti, úgy fájt, feszült, hogy nagyon!:) Holnap is megyek uh-ra, remélem hűlt helye lesz!:)
Viszont érdekes, de 3-án volt tojcsis nyák, azaz ovu előtt 3 nappal, utána (azokon a napokon amikor volt szex) már nem. Nem tudom, így mennyire tudnak a helyükre vándorolni?! Nektek aznap szokott tojcsis lenni, amikor ovu van??