Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Arivett07
2016-04-06 18:27:41

BKata ha volt lamúr is, reméljük most már összejön nektek!
Arivett07
2016-04-06 18:26:17

Copfos szép kiegyensúlyozott a görbéd! Hajrá!!! Eddig is ilyen szép ugrálás mentes szokott lenni?
Arivett07
2016-04-06 18:24:51

Nevergiveup neked hàny hónapig kell a Clostit szedned?
Nevergiveup
2016-04-06 18:20:47

Copfos! Gyönyörű görbe, drukkolok!!!

Renata! Szerintem is lehet valami ebben a lelki dologban, és szerintem ne bánd, hogy váltottál! Ez a doki legalább próbál valamit csinálni!:)

Csajok! Ovuteszt nekem is most először lett teljesen pozi a közel 2 év alatt, gondolom, mert szép nagy a tüsző.... Reggel-este mértem, hátha...általában este szebben mutatta a csíkokat, de olyan, hogy erősebb legyen mint a kontrollcsík, most először volt!

Ez az inofolic meg a másik kettő olcsòbb társa felkeltette az érdeklődésem, ha ebből a ciklusból se lesz semmi, szerintem veszek, főleg, hogy most többeteknek ajánlották!:)
Kicsifény
2016-04-06 15:47:24

Lányok az ovu teszteket próbálgatni kell. Nekem pl. Délelőtt sosem volt pozitív, aztán áttértem az este 18 órai időpontra és ott látszottak a csíkok.
Fontos, hogy előtte 2 órával ne nagyon igyatok folyadékot, mert az nagyon higítja a vizeletet.
A teszt erőssége sem mindegy.

Nekem is vaterás van, one step 15 ml érzékenységű
Nem okoskodni akaeok, csak próbálok segíteni.

Eszti neked most eléggé hasonló a hőd pár napja, tuti csak ezután lesz még ovud. Ha leesik, akkor utána. De az is lehet, hogy nem fog leesni a hőd, hanem caak rögtön felmegy. Ez arra utalhat majd, ha jól emlékszem SzmZs okításából, hogy nem reggel volt az ovud, hanem előtte és a hőd már csak a megtörténtét igazolja.
Arivett07
2016-04-06 13:41:04

Esztike szerintem az ovu teszt sem 100%-os, úgy hogy nyugi, ha nem mutat. Nekem is van vaterás 10-es erzékenységű egy rakattal, de az még soha nem lett pozi!!! Dobom is ki!! Ellenben a DM-es BeSure, az mutat, de baromi drága. 5 db 3000,-.
Figyeld a hőd, de szerintem neked szombat körül lesz ovud.
copfos
2016-04-06 13:28:00

én az ovu teszteknek már nem hiszek, legalábbis a saját részemre, mert nekem eddig mindig negativ maradt annak ellenére, hogy UH szerint szépen értek a tüszők.
BorESZTIKE
2016-04-06 13:09:55

Ovu teszt ismét negatív
Nem tudom közrejátszik a menstruációs rendelleneségem (szekuder dysmenorrheam vagy miért van ,hogy 3.nap is negatív. Párommal ezen a héten nem is leszünk úgy együtt.
Ismét a maim (kérlek véleményezzétek meg a tegnap feltett labor eredményeimet is)
Tsibe
2016-04-06 13:05:56

jajj....az inofolic meg 14e ft volt akkor...bocsi ez kimaradt
Tsibe
2016-04-06 13:05:04

Én 1 éve szedem a myoinozitolt, akkor az inofemről még nem is hallottam. Hihetetlen milyen lassan jutnak el Magyarországra ezek a termékek...Az inofolic meg 14e Ft. Ez az akciós ár most nem rossz :)
Amit elfelejtettem leírni, hogy nekem 1 doboz kb. 2 hónapra simán elég, de lehet, hogy többre is. Mivel ez nem tasakos kiszerelés, hanem por+adagolókanál. (Nem reklámozni akarom, semmi közöm a termékhez, csak tudom, hogy vagyonokat lehet elkölteni mindenféle vitaminokra meg vizsgálatokra,míg összejön a bébi, amin lehet spóroljon az ember :) )

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!