Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nevergiveup nagyon szorítok!!! Írj majd mi volt uh-n!
Nekem ez a mai:
Nevergiveup
2016-04-06 05:58:22
Sziasztok! Köszi a bíztatást!:) Mi tettünk az ügy érdekében!;) Remélem a reggeli uh-on már nem látja azt a nagyot a doki!
Mondjuk nem éreztem ovut, remélem este megvolt!:)
Ági41
2016-04-05 22:44:12
Kivettem a múlt hét csütörtöki adatot, ekkor 36,60-t mértem reggel.
Most ilyen a görbém.
Ági41
2016-04-05 22:41:43
Sziasztok!
Igy állok, katasztrófa.
Holnap megyek vissza a meddősségibe a nődokihoz.
Kicsifény
2016-04-05 22:35:30
Nevergiveup hajrááááááá :-))))))!
Encsiga
2016-04-05 22:05:50
Csöpszi annyira sajnálom, hogy ilyen nehezen alakul minden, de hinned kell benne, hogy ezek a megpróbáltatások egy hatalmas öröm előidézői. Minden rossz után jön a jó és a te mélypontod után valami nagyon csodálatosnak kell jönnie! Hidd el, hogy így lesz!
Hugery sztk-ra nem szabad menni, ezt én is megtanultam, mikor azt mondta nekem az orvos, hogy : " Ha úgy marad jöjjön vissza..." ez volt a válasza arra, hogy babát szeretnénk. Eléggé szíven ütött, főleg, hogy évek óta ehhez a dokihoz jártam, sőt, nála születtem. Sajnos amíg nem nyomod Neki a pénzt cseppet sem érdekli egyiket sem mi van veled...
Arivett hajrá!!!
Itt a tavasz, jönnek a gólyák!! ;)
Encsiga
2016-04-05 21:53:17
Nevergiveup ezek nagyon jó hírek! Tiszta szívemből kívánom, hogy ez a hónap meghozza Neked a babásodást!! Akcióra fel! Ilyen szép nagy petét muszáj bevenniük a katonáknak! :D