Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Szed valaki közületek Femibion + tablettát (gyermekvállalást tervező nőknek is való)ill.iszik valaki Lady Ciklus teát ami szintén többek között a baba érkezését is elősegíti,menstruációt rendez?
Mik a tapasztalataitok?
KocsisEdit
2016-04-05 19:07:38
Hugery Semmi pánik, lesz babád! Ahogy a férjem mondaná, vagy így vagy úgy de biztos, hogy lesz. Ha gondolod, a meddőségin kérdezz rá az inofolicra, valahol olvastam, hogy javítja a petesejtek minőségét. Ha nem fogják ajánlani, akkor ne szedd. Tessék bizakodni! Jó úton haladsz, ma is nagyot léptél előre!
Arivett07
2016-04-05 19:05:10
Hugery :-( sajnàlom, h ilyenek voltak veled!
hugery
2016-04-05 18:51:30
Csajok drukkolok Nektek!!! Kitartás!
hugery
2016-04-05 18:48:43
Copfos olvastam, köszi!
Jó és rossz hírem is van. Jó, hogy ma megjártam a meddöségit, vért vettek, beszéltünk a dokoval, kb 1 hónap mulva megyek ujra, nem tudom mikor kezdjük. A rossz, hogy sztk- rákszűrésre mentem utánna, soha többet nem megyek oda, olyan lekezelő!! volt az orvos...... szörnyű volt!
Jobb oldalon néhány apró érettlen , bal oldalon 5 és 6 mm- es érettlen sejteket látot..... letörtem.
Arivett07
2016-04-05 18:43:11
Nevergiveup ha most van egy 22 mm-es, az most éjjel fig repedni valszínű, úgyhogy a tegnapi lamúr és mai nagyon-nagyon jó időben van!!! Most tiszta pozitív érzéseim vannak veled kapcsolatban!!! :-)))
Nekem a Closti nem emelte a hőmet, nem fáj a hasam, csak a cicim. Ezt leszámítva semmi. Apajelölt csütörtökön jön haza, kb kedden lesz ovum, úgyhogy mi is próbálunk belehúzni :-))
Arivett07
2016-04-05 18:39:54
Csöpszi csatlakozom Edithez! Nem szabad összetörni!! Beszeded a gyógyszert, megjön tőle a mensid, és utána hajrá!!! Nem adhatod fel!!!
KocsisEdit
2016-04-05 18:35:47
Csöpszi! Így ismeretlenül is nagyon sajnálom, de ne veszítsd el a hited. Hinned kell hogy sikerül, egyszerűen nincs más alternatíva. Rázd meg magad, fejet le és előre. Makacsul akarni kell. Ne törődj most azokkal akiknek csak úgy összejött. Ez van, de neked így is, akkor is sikerül és akkor sem adod fel, amikor mások már régen azt tették volna.
csöpszi
2016-04-05 17:54:37
Sziasztok!
Ma voltam ujra dokinal mert pontosan 7 het telt el a mutet ota es mensi meg mindig sehol!
Megultrahangoztak amibol kiderult h normal ciklushoz kepest lehetett kozepidoben egy dominans tuszo de nem tudott megrepedni es beverzett, ciszta lett ami miatt nem jon meg. A nyalkahartyam meg az szonografus szerint nagyon vastag ugyhogy azt mondtak nagyon eros verzesre szamitsak. Kaptam norculutot ami meghozza a verzest 7 napig kell szedni kb 9-10nap mulva jon meg tole. Uta a vissza kell mennem megnezetni hogy felszivodott-e a ciszta. Hat mit mondjak? Nagyon nehez ez igy. Hogy legyen az ember eros es probaljon tullepni ha mindig van valami? Azt hittem ilyenkorra mar masodjara jon meg lassan ehhez kepest meg sehol mem vagyok. Osszetortem megint... :(((
Nevergiveup
2016-04-05 17:41:07
Nagy a boldogság, Csajok! Ma voltam csütörtök óta peteérés lesésen, jobb oldalon van egy 22 mm-es!!!!!!:) Bal oldalon egy 15 és egy 11 (vagy 13?)mm-es!:) Olyan pozi lett az ovutesztem most délutánra hogy sokkal erősebb a csíkom mint a kontrollcsík!!:) Ilyen még sose volt!:) Eddig ekkora tüszőm se volt, úgyhogy nagyon örülök!:) Tegnap együtt voltunk, de ma este is elkapom férjem!:)
Ez a görbém, eddig! Holnap megyek megint uh-ra, hogy megrepedt-e!
Szed valaki közületek Femibion + tablettát (gyermekvállalást tervező nőknek is való)ill.iszik valaki Lady Ciklus teát ami szintén többek között a baba érkezését is elősegíti,menstruációt rendez?
Mik a tapasztalataitok?