Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
BorESZTIKE
2016-04-08 16:11:31

Ma nemrég néztem az ovut negatív. Most már nem akarok ebben a hónapban ovu tesztelni. Párommal ma együtt voltunk.Remélem a hőmön holnap meglátszik.
Kicsifény
2016-04-08 15:42:28

Nevergiveup szuper hírek! :)
Legalább már azt tudod, hogy a Closty segít a szervezetednek és ez jó dolog.
Nekem a 3. clostys hónapban jött össze, úgyhogy ne keseredj el, ha esetleg most nem sikerül. DE tiszta szívemből drukkolok neked, hogy akár már most is sikerüljön!!! :))

Arivett, te is szeded a clostyt? Ha rendesen van peteérésed, akkor miért kell?

Hugery, szerintem - bár nem vagyok orvos - a 10 mm-es tüsző nem tud megrepedni, 20-22 mm nagyságúan szoktak általában repedni. Ha meg is reped a 10 mm-es, nem tudom milyen hatása van és lehet-e belőle terhesség...bár én kétlem. De ha tévedek, elnézést.
MAjd írd meg a teszted este! Nagyon drukkolok! :) Mindig te jutsz eszembe, hogy mióta próbálkoztok már és erőt merítek belőled, hogy minél előbb túllépjek a szörnyűségeimen és újból bele bírjak majd vágni.

Tegnap voltam a szövettanért, túl sok minden nem derül kis számomra belőle, sok latin szöveg :)), de a doki, aki műtött, azt mondta, hogy 1-2 hónap pihenés után beleadhatunk anyait-apait, hogy összejöjjön. Mondtam neki, hogy az ok, hogy ha összejön, de maradjon is meg. Erre azt válaszolta, hogy össze fog, mert még fiatal vagyok.
Jövő héten megyek a saját dokimhoz kontrollra, kíváncsi vagyok, másik nődoki mit mond.

A körzeti orvos azt mondta: "ebből az orvosi székből mondom önnek, hogy nyár vége felé nyugodtan próbálkozhatnak, mert össze fog jönni. Tudom, hogy el kell engedni, meg kell gyászolni, de ne adják fel, minden rendben lesz."

Szóval két doki ezt mondja, akkor lassan kezdek bízni, de kedvem még nincs hozzá...
hugery
2016-04-08 13:59:58

Meg tud repedni az 10 mm es tüsző? Szerintem most lesz ovu, reggel jött a nyák, este ovu tesztelek.
Drukkolok csajszik!
Nevergiveup
2016-04-08 10:28:25

Sziasztok! Köszi lányok :) de ez “csak” egy rendes peteérés volt, sajna nem borítékolt a 2 csík...bárcsak az lenne!:) De kezdetnek nem rossz!:)

Elkezdtem felkúszni, kíváncsi vagyok most milyen lesz majd ez a görbe, hogy ilyen szép nagy tüszőm repedt meg!:)

BorESZTIKE
2016-04-08 09:20:29

Mai
Kolibri84
2016-04-08 09:09:37

Mariann gratulalok!
Nevergiveup szuper hirek! :)
Nekem is pozitiv erzeseim vannak - Itt a tavasz vegre! Remelem jo sok ketcsik lesz :)
Encsiga
2016-04-08 08:58:39

Megint lemaradt a szöveg vége Szóval én ismét húzom a csíkot
Encsiga
2016-04-08 08:54:26

Mariann gratulálok! Edit mi újság nálatok? Júj lányok nekem nagyon jó érzéseim vannak ezzel a hónappal kapcsolatban! Remélem jó sok babás lesz most
BKATA77
2016-04-08 07:27:05

Sziasztok
Nevergiveup ez nagyon jó hír kezdetnek:)
Ma így állok
Nevergiveup
2016-04-07 21:25:45

Sziasztok! Megvolt ez az uh is! Mindkét ( a 24 és a 16) tüsző megrepedt, már nem látott csak egészen piciket a doki!:) Azt mondta, innen kellene kezdeni az “időszámítàst” mert ez egy szép ciklus volt, ki tudja, előtte volt-e rendes peteérés!:)

Hát majd meglátjuk, ez a szép ciklus meghozza-e amit annyira szeretnénk!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!