Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Méhnyak helyzete ovukor!
Ovuláció alatt nagyon egyszerű elérni, előrébb csúszik, lágyabb és enyhén nyitott, tapintása pedig a fülcimpáéhoz hasonló. A terméketlen időszakban viszont kemény, zárt, érintése pedig olyasmi érzés, mintha az orrod hegyét tapogatnád.
BKATA77
2016-04-07 20:21:15
Tényleg Edit a te görbéd,hogy áll?Nem méred mostanában a hődet?
BKATA77
2016-04-07 20:10:36
mariann szívből gratulálok és vigyázz magatokra. De azért néha ha van kedved benézhetsz...:)
BKATA77
2016-04-07 20:09:24
Edit én nem szedek semmit az E vitaminon kívül...aktus után sem fájt már,meg egyébként sem szokott fájni.Ezért nem tudom mitől lehetett és pont aznap volt ovum is.Próbáltam utána olvasni...találtam is róla olvasnivalót.
Arivett07
2016-04-07 17:38:42
Eddig nekem mindig volt normális domináns tüsző. Majd csak 13.-án megyek uh-ra, hogy volt e ovu. Most annyit érzek, mintha kicsit feszítene az alhasam, de nem vészes. Nem fáj vagy ilyesmi. Majd írj mi volt!
Nevergiveup
2016-04-07 15:43:40
Mariann! Gratulálok, vigyázz magatokra!!!:) Sajna még én is itt, de a tervek szerint már nem sokáig!!:)
Arivett! Este megyek uh-ra, bízom benne, hogy megvolt az ovu, nagyon fájtam tegnap órákon keresztül! Ma reggel is összebújtunk, biztos ami biztos, úgyhogy jól “körbelőttük :D”az ovut.:)
Estére okosabb leszek, majd írok! Hőm picit megindult, remélem holnapra szép magasan lesz!
Neked van valami új érzés, szurka, bármi? Neked mekkora tüszőket látott eddig nálad a dokid??
Arivett07
2016-04-07 14:17:40
Mariann gratulálok! Én még sajnos vagyok! Szoríts értünk!
mariann81
2016-04-07 14:05:12
Helló Lányok! Nem tudom ki van itt a régiek közül, elköszönni jöttem, mivel betöltöttem a 12. hetet, a doki mindent rendben talált , kislánynak tűnik. Mielőbbi pozitív tesztet kívánok mindenkinek.
KocsisEdit
2016-04-07 13:18:45
BKATA77 Clostis hónapban éreztem ovukor, hogy nagyon nincs hely odabenn (bocsánat, de nem tudom szebben megfogalmazni). Nekem a pozíció váltás némileg segített.