Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Eprike
2016-04-09 06:38:28

Sziasztok.

Tegnap új ciklust kezdtem... amiben csak annyi a meglepő, hogy szerintem tini korom óra nem volt 32-33 napnál rövidebb ciklusom...most 29 napos lett XD Én már tényleg nem értem... no mindegy első clostis ciklus jön, 21-én uh. Remélem megfelelő peteérést sikerül produkálni :) Meg megfelelő hosszúságú ciklust :D

Szép hétvégét nektek!
KocsisEdit
2016-04-09 06:23:56

Hugery Jól emlékszem, hogy a szegedi Kaáliba jársz? A szegedi kórházról én csupa jót hallottam, Nálunk aki teheti Kecskemét helyett oda jár műtétre stb. A háziorvosom is azt ajánlotta, ha nem jönne össze. Szerintem a dokid uh-ra akar támaszkodni, nem a görbédre, ezért mondhatta. Szerintem a legjobb helyen vagy:)
KocsisEdit
2016-04-09 06:15:50

BKATA77 Az E-vitaminból mennyit szedsz? Ezt találtam http://www.babanet.hu/gyermekvallalas/elso-trimeszter/veszelyes-lehet-az-e-vitamin/ Nem tudom mikori a cikk.
hugery
2016-04-08 21:56:19

Kaális azt mondta ne méregessem a hőt....... na csakazért is mérek :)
hugery
2016-04-08 21:54:17

Ovu teszt negativ, 25- ös. Azt olvastam, a pcos oknak 25 sel kell mérni.
KocsisEdit
2016-04-08 21:23:59

Copfos A ciklus 22. napjától éreztem pici hasszurkát és a hüvelyembe sugárzó vágó érzést. Ami igazán gyanús volt, hogy húsvét vasárnap délután majdnem kigyulladtam, megmértem a hőm 37,4 lett, reggelre 36,9 maradt, viszont utána napokig nem tudtam éjjeli pisilés nélkül végigaludni az éjszakát, és új óra szerint 1 órával hamarabb felébredtem, tehát 2 órával hamarabb mértem a hőt, mint korábban, kérlek így nézd a görbém. Szép a görbéd, akár beágyazódási hőleesés is lehet nálad, megy a drukk!
BKATA77
2016-04-08 21:05:26

Edit ne gondolj barnázásra,pecsételésre vagy görcsre:)
Minden rendben lesz,de gondolom majd az első uh után jobban meg fogsz nyugodni:)
Igen és ovu utántól már iszom a palástfű teámat:)
copfos
2016-04-08 18:00:07

KocsisEdit, érthető az izgalom :-)
A beágyazódást te érezted egyébként?
KocsisEdit
2016-04-08 16:39:37

BKATA77 Akkor most biztosan volt ovud, mondjuk a görbéd is szép, nagyon drukkolok. Felrakom a görbém, persze hogy mérem, sőt, nagyon figyelek, nehogy barnázás vagy pecsételés vagy görcs legyen, akkor irány a doki. Első pozi teszt, első terhesség, biztos túl izgulom.
KocsisEdit
2016-04-08 16:20:11

Hű lányok, jönnek itt a szép görbék, babát az összeshez :) Látod Kicsifény, a dokik bizakodnak, mi is bizakodunk, minden rendben lesz!
Nálunk minden OK. Ápr. 19 első ultrahang, addig izgulás van. Csak a fáradékonyság zavar, mondjuk elég sokat dolgozom.
Hónap végére csíkosodni!!!!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!