Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok
Edit 1 szemet szedek az E vitaminból,nőgyógyász javaslatára.
De azért köszi az infót.
Krisz igen már csak a várakozás van hátra:)
Így állok ma
Krisz27
2016-04-09 07:43:57
Nevergivup: Ne aggódj ez az esés nem esés!!! Tudod elvileg 5 napja van a hőnek hogy felmenjen a helyére :) szóval nem elkeseredni. A várakozás napjait ne stresszeljétek túl, annál lassabban telik. tudom nehéz, de próbáljátok elterelni a figyelmeteket. Én a sikeres hónapban megfogadtam hogy nem fogok ezen agyalni csak majd ha már ott leszek a nem várt napján, és tényleg amennyire lehetett ki is zártam az egészet.
Krisz27
2016-04-09 07:40:26
Arivett: Nem értem mi bajod a görbéddel? Szerintem ez a néhány tizedes változás még ugrálásnak sem nevezhető... Szóval nyugi, nem kell előre temetni a dolgokat!!!!!
Hugery: Én ugyanúgy mérném a hőmet függetlenül attól hogy mit mondtak a Kaáliban.
Eprike: Sajnálom, ez egy érdekes görbe lett, de lagalább nem vol extrém hosszú ciklus! Hátha bogyó segít. Hajrá!
Kata: Neked meg "jó" várakozást! :) Hajrá!
Arivett07
2016-04-09 07:25:48
Nevergiveup most nézem a görbéd jobban át, neked jó helyre tette be a gép az ovut? Nem 6.-án volt szerinted?
Arivett07
2016-04-09 07:23:36
Eprike sajnálom. De talán nálad a bogyó majd rendet tesz! Szorítok, hogy zebrásodj! :-)
Arivett07
2016-04-09 07:21:58
Nekem ilyen ronda görbém még nem volt! Úgy hogy én ezért sok jót nem fűzök ehhez a hónaphoz, Closti ide vagy oda!
Arivett07
2016-04-09 07:20:52
Nevergiveup nézd meg Edit babás görbéjét. Nála is szépen kúszott felfelé a hő, és ott is voltak kisebb ugrálások. Úgyhogy ne izgulj!! Még bármi lehet!
Arivett07
2016-04-09 07:08:46
Lisie Nevergiveupnàl is megemelte a hőt a Closti. Én ebben a hónapban kezdtem, nàlam nem! Inkább össze vissza lett a görbém tőle. Tegnap nem tudtam mérni, mert elutaztunk, és nem vittem magammal a hőmérőt. Viszont ahogy közeledik az ovu ideje, úgy feszít a hasam.
Lisie2015
2016-04-09 06:59:19
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy volt olyan valakinek, hogy a Clostylbegittől magasabb lett a hője? Eddig ilyen nem volt nálam. 3. Napja szedem. Csütörtök este kezdtem és azóta magas.
Nevergiveup
2016-04-09 06:45:22
Sziasztok! Sajnos nem túl meggyőző az emelkedésem, szomorú vagyok...:/ Na, lesz ami lesz. Hasam érezgetem mint mensi előtt, szurkál-feszít, pedig az még korai lenne mensihez.
Edit 1 szemet szedek az E vitaminból,nőgyógyász javaslatára.
De azért köszi az infót.
Krisz igen már csak a várakozás van hátra:)
Így állok ma