Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Én ma így.
Mától elkezdek lh tesztelni aztán meglátjuk hogyan alakul hozzá a görbe is.
Kíváncsi vagyok még így együtt nem néztem a kettőt.
Lányok nagyon szorítok mindenkinek. :)
Guculke33
2020-01-29 07:55:03
A görbe ismét lemaradt.
Guculke33
2020-01-29 07:54:25
Köszönöm rosie, még nézegetem. A tegnapi hőkiugrás után ma megint egész korrekt alaphőt mértem. Lehet, hogy az előtte 24 ó munka zavart be, mert hátha nem volt még mégsem peteérés. Kicsit korainak tartanám, bár a program is úgy látom, hogy ide teszi. Tegnap voltam dokinál, azt mondta, hogy engedjem el a pcot-t, mert sem az ultrahang amit csinált sem a hormonértékeim nem utalnak rá. Ennek nagyon megörültem. Ultrahangon 9 és 11 mmes tüszőket látott, arra nem tudott válaszolni, hogy vsz volt e már peteérés ebben a hónapban.
bevike
2020-01-29 07:31:26
Józsa megint követlek a görbémmel :))) Esés után ma nekem is felment :D Aminek örülök, és a tegnap volt egy nagy sötétbarna pecsét a bugyin. Nem tudom mit jelent de nem akarom még beleélni magam :D Ma 8 dpo, hétvégén megpróbálkozok egy teszttel...
Ja azt már nem is mondom h én a tegnap álmodtam hozzád hasonlót, erős két csíkosat teszteltem :)))
Jozsa85
2020-01-29 06:28:33
Jaa..tegnap azert esett le a hőm mert vettem be panadolt hajnal 3kor a kezemre.
Jozsa85
2020-01-29 06:27:37
Lion!
98as progival megsem ez lesz a gond..Sztem nezesd meg az inzulint.
Olyan jol aludtam ma.Kipihentem magam vegre.Raadasul olyan szepet almodtam.Pozitiv lett a tesztem almomban es vegre szepen erosodott a csik. :)
Aztan kiprobaltam 10 felet es mind pozi volt.Felragasztottam papirra es befotoztam nektek hogy lassatok..Meg lefoztem 50 uveg baracklekvart de ez mellekes.. :D
Ma is ilyet akarok almodni!
Meg meg az jutott eszembe..Ha megyek a konzultaciora marciusban, megkerdezem hogy mivel artritiszes vagyok addig nem kaphatok szteroidos kezelest amig meg nincs a baba.Szoval addig folyamatos fajdalommal elek..hatha nem kell annyit varni meg inszemezni..Mit gondoltok?
rosie
2020-01-29 04:23:29
Guculke én határesetnek látnám....tedd egyműs mellé a teszteket és úgy viszonyíts.
Nekem ez a hónap elszállt :-( és van egy olyan érzésem hogy véglegesen..nem lesz már babánk :-(
Guculke33
2020-01-28 21:12:06
Ma kipróbálnám a Rossmannos LH tesztet. Kicsit nagy a kontraszt a Gábriel és társaival szemben. Ez most pozitív?
https://kepkuldes.com/image/hF7iKA
Andi198729
2020-01-28 16:23:20
Én használom az utrogestant, emelt adagban, reggel 2 délben 2 este 2. Inszem után amúgy is kell használni, de amúgy meg rám is fért, a szeptemberi 14-es progi értékemmel:( Ugyebár az endodoki azt írta a papíromra, hogy alacsony a progi, plusz sárgatestelégtelenség. Erre mondta Krizsa még novemberben, hogy a clostyval kiütjük a sárgatestelégtelenséget, mert több tüsző lesz, az utroval megtámogatjuk a progeszteron szintet. És hát ha még meg is jön, az máris pozitívum, hogy nem 10 meg 11 nap után jön meg, hanem máris 12 napos luteálisnál tartok. Ha nem sikerül, és ismét bele kell vágni, lehet nem rögtön, de akkor szorgalmazni fogom, hogy szedhessem az utrot, nekem amúgy is indokolt. Eddig amikor spontán próbálkoztunk, hiába használtam a progikrémet, nem ért semmit. Azért kezdtem el, mert alacsony volt a progim, gondoltam, hátha csak ennyi kell a sikerhez. Ez az utro hüvelygyöngy jobban felszívódik, és hasznosul, ahogy olvastam, Krizsa is azért ajánlotta a szájon át szedhető helyett, mert jobb a felszívódása.
Józsa igazad van a lombikkal kapcsolatban, mert ott már embriót ültetnek be, ott már csak azon kell izgulni, hogy megtapad-e. Itt meg inszemnél azon is kell izgulni, hogy találkozik-e a hímivarsejt és a petesejt, valamint megtapad-e. Picit reménykedem, hogy 4 petesejtből csak bekerítettek egyet a fickók, a megtapadásnál meg hátha segít az utro. Lesz ami lesz, minden eshetőségre fel vagyok készülve. A menzesz már úgyis megszokott nálam. Ha idő van, akkor jön, nem is lehet másképp.
Lion86
2020-01-28 15:28:00
Itt csak akkor adnak progeszteront, ha vérzés van. Akkor meg már sokszor késő :(
Mától elkezdek lh tesztelni aztán meglátjuk hogyan alakul hozzá a görbe is.
Kíváncsi vagyok még így együtt nem néztem a kettőt.
Lányok nagyon szorítok mindenkinek. :)