Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2020-01-28 15:26:16

Nálunk még magánrendelésen se írnak fel progit, ha nincs határérték alatt. 98 nmol/l lett most.
rosie
2020-01-28 14:28:59

Lion valahogy nekem is ez a progeszteron pótlás jutott eszembe valahogy ...nem akarod megpróbálni? Szerintem bajt nem csinálna!
Jozsa85
2020-01-28 13:57:54

Andi!
Aprilis korul lejarnak a vizsik, 1 evig ervenyesek.Meg lehet hogy itt mast is kernek.En sztem nyugodtabb lennek a lombikkal.Ott kivalogatjak a legjobb kis peteket meg katonakat es nincs rajtam a nyomas hogy jo e az idozites.Meg hogy talalkoznak e.. stb.Nincs rajtam akkora nyomas!
Ott meg kell varni hogy fejlodesnek induljanak, sokkal iranyitottabb a szitu.
Celzottan helyre rakjak oket es kesz. :)
Marciusig meg szeretnek fogyni 1-2 kg-ot.Ahogy megy le a sulyom az inzulinom egyre jobb lesz.
Lion86
2020-01-28 13:50:32

Andi, szerintem neked nem fog megjönni, szorítok, hogy így legyen :)
Az első férjemmel is úgy volt, hogy örökbefogadunk, de aztán mégis sikerült. Én most viszont sokkal több értelmét látom annak, hogy egy elhagyott gyermeket magamhoz vegyek, mint hogy ki tudja meddig és mennyiért kínlódjak orvosokkal, akikben abszolút nem bízom :(
Lion86
2020-01-28 13:46:54

Köszönöm Jozsa.
Progeszteron pótlása sosem merült fel, mindig 60-80 körüli volt a luteális közepén. Az inzulin is jó volt az utolsó 2 terhelésen. Én már tavaly mondtam márciusban a férjemnek, hogy nézesse meg magát... Most akar elindulni meddőségibe. Képzelem, hogy az ingyenesben (Semmelweis Egyetem) mennyit foglalkoznának velünk. Magánra meg nincs egyelőre pénzünk. És én már nem is kívánom a további tortúrákat. Tavaly még benne lettem volna, de most már elég volt minden orvosból, vizsgálatból.
Andi198729
2020-01-28 13:46:31

Sajnálom Lion, tudom mennyire elkeserítő dolog ez. Én meg lányok másodjára nem tudok teherbeesni, segítséget kaptunk, de sztem ugyanaz lesz az eredménye: menzesz. Sztem csak napok kérdése, és megjön. Mindegy, felkészültem rá, legalább nem ér váratlanul. Nekem majd az lesz ezt követően, hogy februárban vissza endodoki, leellenőriztetni az inzulinomat, áprilisra már foglaltam másik időpontot Koppány Viktóriához, kíváncsi vagyok a véleményére. Rencz doktornő is rendes, viszont egyik gyógyszert írja a másik után, javul javul, de még nem az igazi, én teljes gyógyulást akarok, elég idő eltelt már szerintem, másfél éve derült ki az IR, -20 kg. Ha nem jött össze, akkor sztem amiatt, mert még javítani kell. Amúgy is kell harmadik vélemény, mert Rencz szerint IR-es vagyok, lényeges javulással, Krizsa szerint nem vagyok az, és nincs szükségem gyógyszerre. Most döntsem el mikor cselekszem helyesen, ha szedem vagy nem szedem.
Józsa nagyon jó, hogy belevágtok ismét az inszembe, bár ne kerüljön rá sor, hanem sikerüljön most spontán :) Azért kell minden vizsgálatot megcsináltatni, mert új intézménybe mentek, vagy amúgy is eltelik pár hónap, és mindent újra kell csináltatni? Amúgy nekünk is az a javaslat, hogy max 3 inszem, utána lombik. Lehet, hogy rajtunk is majd az segít.
Lion, ne az örökbefogadáson gondolkodj, hanem ha mégse sikerül ez a ciklus, akkor menjetek el meddőségibe, hátha fény derül mi az oka a sikertelenségnek. És tudnak segíteni abban, hogy saját gyereketek legyen, nincs még veszve semmi, az örökbefogadás a legeslegvégső eset, ha tényleg nincs más lehetőség.
Jozsa85
2020-01-28 13:23:57

Jaa!! Meg veralvadasi zavarra is kell tesztet csinaltani.Ez mind lehet problema.
Ne add fel!
En teherbe se tudok esni.A lombikban bizok.
Jozsa85
2020-01-28 13:22:22

Lion
Progi potlas van ilyenkor?Inzulinod rendben van?A hibas ferfi dns miatt lehetnek serultek a spermak.DNS fragmentaciot kell nezni ferfi reszrol.
Lion86
2020-01-28 12:40:03

Köszönöm. Úgy néz ki, annyira béna vagyok, hogy "nem tudok magamban tartani" újabban egy gyereket se. Most lett meg az eredmény, tegnapi HCG vérből 47, a tegnapi teszt még jól láthatóan pozitív is volt (élőben erősebben látszott). A mai már szabad szemmel is alig látszik. Ennek már nem lesz jó vége. Ez már a 7. volt, hogy elhalványodnak a tesztjeim. Úgy érzem én befejeztem. Inkább örökbefogadunk.
bevike
2020-01-28 11:47:08

Lion jól látható a halvány második csík. Szorítok hogy emelkedjen. Reggeli pisiből csináltad ma a tesztet?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!