Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
csöpszi
2016-05-02 11:43:19

Krisz Ti hogy vagutok?
csöpszi
2016-05-02 11:42:00

Remelem lanyok hogy tenyleg igy van :) koszonom a drukkolast!
Ha marad szepen fenn akkor minden rendben es azt sem fogom banni ha nem jott ossze rogton a baba csak mukodjek mar rendesen es alljon vissza minden a regi kerekvagasba...
Egyebkent mi mindent megtettunk az ugy erdekeben :)
Nevergiveup 2 ev... :((( most mar tenyleg nagyon itt van az ideje!!! Drukkoloo nagyon en is!!!
Krisz27
2016-05-02 09:58:03

Sziasztok!

Csöpszi: Ha pénteken volt a legerősebb a teszt akkor a szombati ovu teljesen reális, és szépen fel is ugrott a hőd! Nagyon drukkolok Nektek! És persze mindenkinek itt a fórumon :) Hajrá!
Nevergiveup
2016-05-02 09:12:01

Csöpszi! Mondtam én hogy megvolt az az ovu a 14-15. napon :) Nagyon szépen megy fel, szép kiegyensúlyozott görbe!
Az, hogy egyszer már volt baba (bármilyen szomorú vége is let a dolognak :(() nyugtasson meg, hogy nem kell már sokat várnotok!!!:)

Nekem ez a 10. itt vezetett ciklus, de előtte is volt vagy 13....szóval pont most járunk 2 évnél, és semmi nyoma babának...DE nem adom fel én/mi sem, és küzdünk tovább a kisbabánkért!:)
csöpszi
2016-05-02 08:54:43

Sziasztok! Mara betette az ovut. Remelem tenyleg megvolt es marad fent a hom... a teszt penteken volt a legerosebb... hat majd kiderul... lassan a 7.honap hogy itt vagyok a forumon... tudom hogy ez sokakhoz kepest nagyon kevesnek tunik de igy hogy volt benne minden... sikertelen trifazisos gorbe, sikeres babas gorbe, veteles, missed ab, ciszta, norcolut hogy megjojjon vegre... eveknek es hatalmas kuzdelemnek tunik. Pedig keszultem hogy nem lesz egyszeru menet. De nem adom fel, eros vagyok, ugy mint minden sorstarsam itt a forumon!!!
Nevergiveup
2016-05-01 09:46:30

Esztike! Szerintem csak lassan indul be a mensesed...:( Ha zavar van a hormonokkal, akkor ez elő szokott fordulni...
Nevergiveup
2016-05-01 09:44:34

Esztike! Szerintem csak lassan indul be a mensesed...
BorESZTIKE
2016-05-01 09:41:24

Sziasztok!

Azt szeretném megérdeklődni ,hogy a héten vagy a múlt héten rózsaszínű volt enyhén a vizeletem,2 napja meg véres a bugyim de nem akkora mintha menstruálok és csak aznap volt. Mitől lehet,hogy sokszor úgy érzem mintha megjött volna? Ez csak idegesség?
Eprike
2016-05-01 09:06:47

Ma így.
Nevergiveup
2016-05-01 08:00:12

Csöpszi! Lehet megvolt az az ovu a 14-15.napon :), csak a teszt nem lett erős (mondjuk nem volt elég koncentrált a pisi). Nekem is csak lassan 2-3 nap alatt megy fel a hőm mindig, szóval szerintem neked is 1-2 napon belül fel kell mennie, 37 körilre ahogy írtad (már ha valóban megvolt az ovud).

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!