Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Hat a dokim nem igazan foglal allast ezekben a dolgokban. Ram bizza... attol felek h ha megrepedt es nem termelodik jol a progi eselyem sincs a babara pedig jokor voltunk egyutt. Ovu napjan es az elotte levo napon is (ha tenyleg akkor volt)
Eprike
2016-05-04 08:22:25
Nevergiveup igen jól megmondtuk :) Én végül is csak azért mondtam, mert a tea mégsem gyógyszer és lehet az jobban segítene, de igen igazából dokit kéne megkérdezni :) Ha engedi a teát akkor meg bátran.
Nem vagyok gyógyszer párti én is teáztam meg minden :D De mivel még mindig nincs eredmény, most már csak és kizárólag a dokimra hallgatok. Mivel ezt még nem próbáltam :D
Csöpszi hajrá, ha más nem csörögj a dokidra :)
Nevergiveup
2016-05-04 08:15:03
Na, Eprike, most jól megmondtuk csöpszinek..:D Pont ellenkezőt.:) Csöpszi, az lenne a tuti, ha rákérdeznél a dokidtól!
Nevergiveup
2016-05-04 08:13:05
Eprike, szép eddig!:)
Csöpszi szerintem is megvolt, de az következő pár nap mutatni fogja!! Szerintem ihatod a palástfüvet, mindegy mitől magas a progi, csak legyen!:) Nem hiszem, hogy nagyon bezavarna!
Ma voltam uh-on reggel, van egy 22-24 mm közötti tüszőcském. Elvileg ez ma-holnap reped, apajelölt szerintem alig várja, mivel most jó pár napig megtartóztattuk magunk.:)
Ciklus elején azért ennyire kusza a hőm, mert beteg voltam több mint egy hétig.:/
Eprike
2016-05-04 08:12:54
Lehet befolyásolná az eredményt, hiszen az a tea segít a progi szintben. Így most kiderülhet, hogy a progid kissé alacsony és ezt jobb ha tudják, hogy segítsenek a következő terhességben.
csöpszi
2016-05-04 08:03:01
Hat remelem Eprike.... az elozo gorbeim nagyon nem igy neztek ki... akkor ittam palastfuvet es sikerult is teherbe esni a a 2. Palastfuves ciklusban. Szerintetek igyak most is palastfuvet? Vagy most hogy megyek 21.napi vervetelre inkabb ne, mert az befolyasolja az eredmenyt?
Eprike
2016-05-04 07:57:09
Csöpszi, 36,6-on van nálad a vonal mivel a felett kezdtél emelkedni, így ma a 36,7 bőven vonal felett van, tehát megrepedtél. Most csak szépen feljebb kell mennie hogy a progid is szépen dolgozzon. De ez alapján megrepedtél.
csöpszi
2016-05-04 07:31:56
Ennyit sikerult ma kihoznom magambol..
Most igy akkor nem tudom mi van :(((
Eprike
2016-05-04 07:18:46
Sziasztok, ma így.
Szép napot!
copfos
2016-05-04 06:30:08
A mensmentisben kb 1 órás volt az első konzultáció.
A Károly Róbertben kb fél óra.
Tegnap volt a tlc csatornan este egy vetelesekkel tarkított,de végül sikeres terhességről szóló dokfilm. Első szivhang. Láttátok? Érdekes volt. Egy csaj filmezte magát minikameraval. Neki nk sejtes gondja volt vmi lipides kúrával.