Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
csöpszi
2016-05-04 08:30:05

Hat a dokim nem igazan foglal allast ezekben a dolgokban. Ram bizza... attol felek h ha megrepedt es nem termelodik jol a progi eselyem sincs a babara pedig jokor voltunk egyutt. Ovu napjan es az elotte levo napon is (ha tenyleg akkor volt)
Eprike
2016-05-04 08:22:25

Nevergiveup igen jól megmondtuk :) Én végül is csak azért mondtam, mert a tea mégsem gyógyszer és lehet az jobban segítene, de igen igazából dokit kéne megkérdezni :) Ha engedi a teát akkor meg bátran.
Nem vagyok gyógyszer párti én is teáztam meg minden :D De mivel még mindig nincs eredmény, most már csak és kizárólag a dokimra hallgatok. Mivel ezt még nem próbáltam :D

Csöpszi hajrá, ha más nem csörögj a dokidra :)
Nevergiveup
2016-05-04 08:15:03

Na, Eprike, most jól megmondtuk csöpszinek..:D Pont ellenkezőt.:) Csöpszi, az lenne a tuti, ha rákérdeznél a dokidtól!
Nevergiveup
2016-05-04 08:13:05

Eprike, szép eddig!:)

Csöpszi szerintem is megvolt, de az következő pár nap mutatni fogja!! Szerintem ihatod a palástfüvet, mindegy mitől magas a progi, csak legyen!:) Nem hiszem, hogy nagyon bezavarna!

Ma voltam uh-on reggel, van egy 22-24 mm közötti tüszőcském. Elvileg ez ma-holnap reped, apajelölt szerintem alig várja, mivel most jó pár napig megtartóztattuk magunk.:)

Ciklus elején azért ennyire kusza a hőm, mert beteg voltam több mint egy hétig.:/
Eprike
2016-05-04 08:12:54

Lehet befolyásolná az eredményt, hiszen az a tea segít a progi szintben. Így most kiderülhet, hogy a progid kissé alacsony és ezt jobb ha tudják, hogy segítsenek a következő terhességben.
csöpszi
2016-05-04 08:03:01

Hat remelem Eprike.... az elozo gorbeim nagyon nem igy neztek ki... akkor ittam palastfuvet es sikerult is teherbe esni a a 2. Palastfuves ciklusban. Szerintetek igyak most is palastfuvet? Vagy most hogy megyek 21.napi vervetelre inkabb ne, mert az befolyasolja az eredmenyt?
Eprike
2016-05-04 07:57:09

Csöpszi, 36,6-on van nálad a vonal mivel a felett kezdtél emelkedni, így ma a 36,7 bőven vonal felett van, tehát megrepedtél. Most csak szépen feljebb kell mennie hogy a progid is szépen dolgozzon. De ez alapján megrepedtél.
csöpszi
2016-05-04 07:31:56

Ennyit sikerult ma kihoznom magambol..
Most igy akkor nem tudom mi van :(((
Eprike
2016-05-04 07:18:46

Sziasztok, ma így.

Szép napot!
copfos
2016-05-04 06:30:08

A mensmentisben kb 1 órás volt az első konzultáció.
A Károly Róbertben kb fél óra.
Tegnap volt a tlc csatornan este egy vetelesekkel tarkított,de végül sikeres terhességről szóló dokfilm. Első szivhang. Láttátok? Érdekes volt. Egy csaj filmezte magát minikameraval. Neki nk sejtes gondja volt vmi lipides kúrával.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!