Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
hugery
2016-05-21 08:55:38

Úgy èrtettem:
Többet is vállalnának, ha egyáltalán teherbe tudnának esni.
11. Cikluson itt, ez az ènpèldám, sose voltam terhes, a cikluson pedig rendszeres :(
hugery
2016-05-21 08:52:21

Szomorú hogy így törődnek velünk ês csodàlkoznak nem születnek a gyerekek, mert nem vàlalnak a mai nők. Ez most ki jött belôlem. Szegeden is nagyítóval kell keresni, pedig egyetemi város.
Èn 3 gy símán beválalnék:)
A mai állások. Fura hasfájás méhmagasságábab,jobb petefèszeknèl, röhögni csak óvatosan merek. Jó időben voltunk együtt,,, jövő hèt kaáli,
Kinél mi a helyzet?
Csöpszi ha előzmény élet nem tudnám,,,,de akkor is olyan amibabás g beillik!
BKATA77
2016-05-21 08:50:08

Sziasztok
Nagyon szép görbéket látok :)
Én a mostani ciklusba kihagytam a méregetést és nem jegyeztem tüneteket sem. Viszont a 34 ciklusnapnál tartok:)
Így hogy nem tudom mikor volt ovum jövőhéten csinálok egy tesztet,mert már hosszúra nyúlik ez a ciklus.
csöpszi
2016-05-21 07:20:35

Kira ez szornyu :((( annyira borzalmas, hogy ennyi a nemtorodom orvos es eletek mulnak rajtuk... mert ok mar eletek! :( de sokszor tudomast sem vesznek errol... majd legkozelebb sikerul, es elhajtanak... ha szerencsed van 3 veteles utan majd elkezdenek foglalkozni veled, de akkor mar akar tobb evnyi sikertelen probalkozasok es terhessegekkel a hatad mogott vagy... en sem akartam ezt kivarni. nekem eleg volt egy is! Igazad van, most mar csak elore! Orulok, hogy jo kezekben vagy! En is az utobbi 4 honapban 4 orvosnal fordultam meg. Most ugy erzem nekem is sikerult megtalalnom a megfelelot, aki az endokrinologusommal is osszedolgozik. Lanyok merjetek lepni, nem hagyhatjuk magunkat!!!
Nekem ez a mai.
Kira84
2016-05-20 23:31:50

aranymaszat87. Hát hogy őszinte legyek nem igen tudnék ajálani neked olyat aki igazán lelkiismeretes .Akihez most én vagyis mi járunk,nagyon megbízható és érti a dolgát.Nekem nem fizetős a dokim mindent a tb re megcsinál bármilyen vizsgálat is legyen.Én az ő hozzáértésének köszönhetem hogy végre kiderült a baj forrása...Csak ajálani tudom .Szolnokiak csak azal ráztak le mindig hogy legyek türelmes meg csak a peteérés serkentőt irták fe,de hiába ha a betegség miatt elvetéltem.Ha ez már kiderült volna 4 éve már lenne egy ikerpárom és meglenne a tavalyi babám is De ez van most már csak előre nézek és bízok a gyógyulásban...
hugery
2016-05-20 14:39:08

Sziasztok! Fent járok még egy két napig.
Csöpszi szép magasan jársz!
aranymaszat87
2016-05-20 11:55:12

Sziasztok! Kira84, én is Szolnok megyében élek, sajnos egy kis faluban. Pont most keresek orvost Szolnokon. Akkor ezek szerint ne is reménykedjek, hogy találok itt a megyében? :( Mondjuk én nem vetélések miatt, sajnos mi 3 éve próbálkozunk a babával, de nem akar összejönni. Csöpszi, szép ez a görbe, lehet korai volt a teszt, még nem mutatja. Szurkolok! :) Nekem érdekes a görbém...előző ciklusban 6 napot késett. Aztán leesett, megjött és most megint 37-re ugrott.
Kira84
2016-05-20 10:46:14

Sziasztok lányok!
Régen voltam már az oldalon,sok minden történ velem.Leírom nektek az én történetem hátha valaki magára ismer belőle a tünetek alapján.
Nos túl vagyok már jó pár vetélésen sajnos,a tavalyi volt az utólsó.Akkor eldöntöttem hogy kiderítem miért vetélek el folyton ha kell orvost,de még másik megyét is váltok ha kell hogy végre kiderüljön.
Nos röviden és Szolnok megyében élek,szinte minden orvost végig jártam már de a görcsök a fájdalmak és vetélések soha nem múltak el bárhova is fordultam csak tüneti kezelést adtak.Ezért elmentem Szegedre a klinikára.Nagyon kedvesen fogadtak bennünket a párommal,egy pár vizsgálat során javasolták a méh tükrözést hogy kiderítsék a vetélés és a meddőség hátterét .Laporoszkópiát is csináltak.. Kiderült sajnos találtak egy fajta betegséget az Endometriózist. ( olyan helyen is méh nyálka hártya van ahol nem szabadna lennie és sajnos ez okozta a vetéléseket is) ezeket eltávólították,ami még van hogy a bal petevezetékem el van záródva így csak a jobb oldalival lehet majd kezdeni valamit.. Most 6 hónapig minden hónapban injekciót kapok a neve (Diphereline SR 3,75 mg) Azt mondják ezzel meglehet szüntetni a betegséget és ha lement a 6 kezelés után spontán lehet próbálkozni..
csöpszi
2016-05-20 09:21:19

Csinaltam egy predictor earlyt de full negativ. Tudom hogy nem kellett volna.... most mar varok a nemvart napjaig...
csöpszi
2016-05-20 08:03:40

Arivett az meg lehetett pont jol elkapott idopont!!! Drukkolok! A lenyeg hogy visszakusztal! :)
Mar reg nem voltam ilyen magasan, csak nehogy jo nagyot zuhanjak...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!