Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Eprike
2016-05-23 12:09:12

Eszti, van amikor olyan fura a hő, szokatlanul magas, vagy alacsony, akkro a rendszer autómatikusan felülírja.
BorESZTIKE
2016-05-23 09:01:38

Ez érdekes. Mindennap hőmérőztem és valahova nem teszi be.
BorESZTIKE
2016-05-23 09:00:46

Sziasztok!
Hogy vagytok? BKata anyukáddal mi újság?
Nekem még a csütörtöki helyzet után nem sikerült új orvost váltani,bár ajánlottak.Régivel lehet még próbálkozok. Remélem találnak és csinálnak valamit.
Kicsifény
2016-05-22 21:59:40

Csöpszi, Nevergiveup???

Bkata, izgi, drukkolok ;-)!
hugery
2016-05-22 19:38:38

Bkata77
Eprike
Sziasztok! :) hiányolták benneteket :)
BKATA77
2016-05-22 11:05:39

Eprike igen nyugodt volt,de most már izgulok kicsit,hogy ilyen hosszú a ciklusom:)
De most már ki kell várnom a végét
Eprike
2016-05-22 09:20:35

Kata ugye milyen jó nyugodt érzés ? :)
Drukk neked!!
BKATA77
2016-05-22 09:15:21

Arivett köszi:) Méregetünk reggelente,számolgatjuk a dpo napokat,szép görbék közben meg a végén csalódás Meg a tesztelések ez szerintem rágörcsölés. A teákat sem ittam most és semmi vitamin. Persze nem mondom,hogy ezek elhagyása miatt késik és nem jön meg,de ki tudja a stressz mennyi bajt okoz.Pl. hogy nem mértem most,azon kaptam magam,hogy jéé nézzünk csak utána már meg kellett volna jönnie és eltelt 30 ciklus nap amikor először erre gondoltam:) Ma meg már a 35 napja van.
Eprike
2016-05-22 08:51:07

Sziasztok! Nagyon drukkolok mindenkinek, néha néha olvaslak titeket. :)

Leírom a tapasztalatom: hőmérőzés elhagyása akkora stressz mennyiséget vesz le az emberről, hogy meglepő. Sokkal nyugodtabb vagyok, és például a clostymat az 5 napból 3-szor felejtettem el beszedni (persze beszedtem csak például nem reggel hanem kora délután ) Ez minek a jele, ha nem annak, hogy nem stresszelek a babára annyira? :)

Kedden megyünk és a páromat is kivizsgálják. Megnézzük hogyan teljesítenek a kisfickók :) Már várom, mert nehezen akart elmenni és nem azért mert nem szeretne babát, csak hát férfi... XD De most ezen is túl leszünk.

Szép napot mindenkinek és hajrá :)

hugery
2016-05-22 08:41:22

Számolom a napokat, minél hamarabb megjön annál hamarabb mehetek a kaáliba.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!