Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nem tudom Krisz mert ott hagytam és 5 perc múlva néztem rá először.
Igen azért ennyit késni nem szokott még ha később is volt ovu nem 14 napon mondjuk. Mondjuk ha ciklus 24 napon ovu akkor is már eltelt onnantól 15 nap,ezért nem értem. De ha nincs ovu pl.akkor is meg kellene jönni lehet késéssel de nem ennyivel. Mert az butaság,hogy bevárja a menszesz az ovut:)
Digitálist fogok venni pár nap múlva megismétlem ha addig sincs semmi.
Krisz27
2016-05-26 08:50:38
Kata: akkor az igencsak késik... Mennyi idő múlva jelent meg az a második csík? Nem biztos hogy száradási csík az... mindenesetre ismételj 2 nap múlva hátha erősödik. Nagyon szorítok!
BKATA77
2016-05-26 08:12:11
Sziasztok
Igen Krisz nekem 26,27 naposak a ciklusaim.
Nem emlékszem arra mikor lehetett ovum,az a baj nem jegyeztem most fel semmit:( Nem is figyeltem most magamra,ezt a hónapot elengedtem.
. Már a 39 napnál járok. Csináltam tesztet de negatív x-epilt,lehet van ott valami de az csak száradási csík szerintem.
Krisz27
2016-05-25 23:34:26
Kata: ha jól emlékszem, Neked általában stabil a ciklusod. Ez a késés jót is jelenthet, de így hogy nem mértél nem is lehet tudni mi történt ebben a hónapban. Ovu jelek mikor voltak? Gondolom azért az erre figyelést nem lehet úgy elengedni, mint a méregetést...Hány napja késik?
BKATA77
2016-05-25 22:36:29
Köszönöm lányok a drukkokat.
Azon gondolkoztam, mi van akkor ha nem is volt peteérésem és talán azért nem jön meg ? vagy ez hülyeség?
Tsibe
2016-05-25 21:45:16
Szaby, van olcsóbb alternatíva az inofolicra. Én myo-inozitol+folsavat szedek, 6-7e Ft, és 2-3 havi adag, attól függően mennyit szedsz. Ártani biztos nem árt, de nem is biztos, h feltétlen szükséged van rá, olvass utána. Elsősorban IR és PCOS esetén hoz "látványos" eredményt.
A pajzsmirigy alulműködésre ír fel az endokrinológus pmhormont, akár 1-2 hónap alatt be is áll :)
Krisz27
2016-05-25 21:17:05
Kata, nagyon drukkolok :)
Szaby86
2016-05-25 19:56:11
Arivett, köszi a választ, akkor elmegyek endokrinológus.
nemrég értem haza a nőgyógyásztól aki azt mondta, hogy teljesen jó lett a hormon eredményem.
Csinált megint egy hüvely ultrahangot, és már most az 1 mm helyett 11 mm-es volt a méhnyálkahártya.
Az inofolic-ot ajánlotta, hogy ha gondolom szedjem, mert segítheti a teherbeesést.
Most kerestem rá a neten, hát jó drága! Bár ha tényleg hatásos lenne, akkor lehet megérné.
Arivett07
2016-05-25 19:31:56
Szaby! A Tsh- magas! Ezt le kell vinni 2 alá. Ez bizony okozhatja, hogy nem jön a bébi. Azt hiszem SzMZs-nél volt még magas értek, de vmi bogyóval helyrehozták neki, és most várja a babáját :-)))) Amúgy a görbéd szép, tuti volt ovud.
Eprike
2016-05-25 16:54:55
Kata drukkolok nagyon :)
Azt már nem mondom, hogy ne éld bele magad, hisz mi akik régóta a kis csodánkra várunk, mást se csinálunk :D
Egyszer csak beválik a reménykedés és meglepődünk :D
Igen azért ennyit késni nem szokott még ha később is volt ovu nem 14 napon mondjuk. Mondjuk ha ciklus 24 napon ovu akkor is már eltelt onnantól 15 nap,ezért nem értem. De ha nincs ovu pl.akkor is meg kellene jönni lehet késéssel de nem ennyivel. Mert az butaság,hogy bevárja a menszesz az ovut:)
Digitálist fogok venni pár nap múlva megismétlem ha addig sincs semmi.