Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Hugery reméljük most akkor vègre már te is célba érsz! Nagyon szorítok!!!!
Én sem fogom mèrni. De még mindig nem jött meg! Eddig mindig napra pontosan megszokott, most ez a 2. késős nap. Csütörtök este volt mensis érzésem, kis hasgörcs, egy kis barnás folyás pénteken, aztán elvágták. Remélem nincs semmi bajom!!!!!!
hugery
2016-05-27 22:35:21
Sziasztok Csajszik! Ebben a ciklusban nem mérem a hőt. Kapom a stimuláló inekciókat, keddig biztos. Majd kiderül lesz e eredménye.
Nagyon csendes a forum!!
copfos
2016-05-27 14:19:42
Kata megy a drukk :-)
Trimesztert nem ismerem. Jódmentes elevitet szedek egyelőre 2-3 naponta.
Ma fájdogál a petefészkem, pedig már elvileg túl vagyok az ovun...
Renata1989
2016-05-27 09:35:06
Sziasztok ! Valaki szedi itt a trimeszter vitamint?
Kolibri84
2016-05-27 07:50:20
Sajnalom Arivett! Szerintem jot fog tenni egy kis lazulas nyarra, biztosan meghozza a gyumolcset :)
Nalam meg nincs kulonosebb jele a mensinek - de az is lehet hogy csak kesobb lesz. Mivel nem ovuteszteltem es nem mertem hot, nem tudom az ovu 100%-os idopontjat, vagyis a nemvartet sem. Iden jan 29 napos, tobbi honap kereken 30 napos volt.
Meglatjuk.
BKATA77
2016-05-27 07:48:29
Krisz reménykedek igen:) valaminek azért már történnie kellene mer t ma már a 40 nap. Érdekességből megmértem reggel a hőmet 36,8 volt.Nem is annyira magas sem,tudom nem a hő magasság számít.
Krisz az már nem túl sok idő,akkor már elég nagy a pocid:)
Köszi Arivett,amíg nem jön meg neked addig ne add fel.
Egyébként én kb 10,12 napja érzem hogy fájdogál a hasam igaz nem túl erősen.Tejszerű folyásm is volt pár napig de már az is csökkent. Pattanás kijött rajtam három 1-2 napja..
Arivett07
2016-05-27 05:37:21
Krisz irigykedek!!! Bárcsak már én is átélhetném ezt!
Kata szorítok! Legyen ott az a biztos 2. csík!
Kolbiri :-))) akkor nálad lehet mèg remény?!
Nálam nincs, éjszakára tettem be egy tampont, mert este már éreztem, hogy lesz vmi. A hőm is igazolja. Nagyon úgy nèz ki, hogy ma volt az utolsó mérés. Most próbàlom nyártól a természetre bízni...
Krisz27
2016-05-27 00:17:46
Kata: akkor van ok a reményre :) Én már nehezen vagyok, pedig még van bőven hátra.... július közepére vagyok kiírva. :)
BKATA77
2016-05-26 23:00:30
Krisz veled mi újság,hogy vagy? Mikorra vagy kiírva?
BKATA77
2016-05-26 22:57:33
Igen Krisz 5 perc után ott volt...
Köszi lányok a drukkokat,rám férne már,meg mindenkire:)
Én sem fogom mèrni. De még mindig nem jött meg! Eddig mindig napra pontosan megszokott, most ez a 2. késős nap. Csütörtök este volt mensis érzésem, kis hasgörcs, egy kis barnás folyás pénteken, aztán elvágták. Remélem nincs semmi bajom!!!!!!