Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Copfos! Eddig még nagyon nem ástam bele magam a témába, úh sajnos nekem nem sokat mondanak ezek a betegségek vagy rendellenességek :( de nagyon drukkolok neked is, hogy minél előbb sikerüljön a babóca :) Nekem eddig még csak szimpla uh vizsgálaton méhszájnál lévő miómát állapított meg a doki, amit ki is műtött márciusban, mert azt mondta, hogy eddig az úgy működött ott mint egy természetes fogamzásgátló. Remélem a hőmérőzés segíteni fog meg a teszt is.
copfos
2016-06-20 12:53:18
Dorka! első baba lesz, de még sok mindent helyre kell rakni nálam: pajzsmirigy-, prolaktin szinteket, méhnyálkahártya vastagságot, IR is van, szóval egyelőre türelmesen várjuk, hogy még jobban javuljanak az értékeim, lassan haladunk, de biztató.
BorESZTIKE
2016-06-20 12:51:35
Sziasztok lányok!
Azt mondták,hogy a műtéttel minden kezdődik előről azaz mintha eddig nem menstruáltam volna. Hogyan jelenítsem meg az adatlapomon? Törjem az összeset ? Jó lenne ha meglepetés szerűen 1-2 hónappal már jönne de mi az együttélésben és a gyerkőcben/gyerkőcökben is elsősorban a biztonságos,megfelelő anyagi körülményeket helyezzük előtérbe.
Dorka81
2016-06-20 12:29:22
Copfos! De jó ezt hallani :) Első babával próbálkoztok vagy van már gyerkőcötök?
copfos
2016-06-20 12:17:00
Dorka! én 37é vagyok, tavaly december óta mérem a hőm, és eddig (hova kopogjam..) minden hónapban volt ovu.
Dorka81
2016-06-20 11:44:29
Sziasztok Csajok!
Én még csak múlt héten csatlakoztam az oldalhoz. 1 héten keresztül próbáltam visszaolvasni év elejéig a hozzászólásokat. :))) Tök jó látni, hogy nagyon sok embernek sikerül és ilyen pozitívak vagytok egymással, úh szívesen becsatlakoznék én is fórumba :)
Mi fél éve próbálkozunk a párommal, de eddig úgy voltunk ha összejön örülünk, ha nem akkor várunk. 35 évesen viszont már nem szeretnék éveket várni, úh elkezdtem mérni a hőmet + ovu tesztet is beszereztem. :) Olvastam, hogy 35 felett már nincs is minden hónapban peteérés. :( Mik a tapasztalatok nálatok?
copfos
2016-06-20 10:43:13
Nevergiveup, nagyon drukkolok :-)
hugery
2016-06-20 09:08:51
Nevergiveup drukkolok remdben legyen minden!!!!!! :)
Nem adom fel, csak elindult felfelé a hőm. Nem vagyok valami jól kb egy hete mindenem fáj :)
Kolibri84
2016-06-20 08:55:19
Nevergiveup de jo!!! Megy a drukk!
csöpszi
2016-06-20 08:06:17
Nevergiveup!!!! Szoritok! :)
En megsem megyek el a dokihoz ma. Csak a regihez tudtam volna menni, de az nem lett volna jo otlet. Probalok nem agyalni. Varok. Most nem ugral a hom, szurkalas viszont van, csak a bal oldalrol es nem folyamatosan.