Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszönöm szépen lányok :-), egy kicsit megnyugodtam. Meglátjuk holnap mit mutat a görbém :-).
Nevergiveup
2016-07-20 13:01:23
Dorka, Csöpszi, Kolibri, szép görbék, szurkolok nagyon!:)
Krisz! Sok boldogságot a picivel, legyetek nagyon boldogok!!!!!:)
Kolibri84
2016-07-20 12:39:58
Zbk nekem ugy remlik, hogy ovu utan 5 napja van felkuszni a honek.
Mar nem emlekszem hol lattam, annyi mindent osszeolvastam :)
Niki080495
2016-07-20 12:08:38
Sziasztok!
Zbk
Nem muszáj rögtön megemelkedjen a hő.. valakinek lassabban indul még felfelé ne aggódj:)
Dorka
Szép emelkedés ;)
Ági
Nagyon sajnálom :(
Sok sikert mindenkinek;)
zbk74
2016-07-20 12:06:34
Dorka81 köszönöm, egyébként én is második hónapja vezetem, az elsőnél csak egy nap volt a leesés és utána jött az emelkedés :-). Meglátjuk, hogy sikerül-e. Eddig mindig sikerült spontán babásodnom, csak sajnos nem maradtak meg. Most hogy próbáljuk kezelni a problémát meg nem esem teherbe (kb. 5 hónapja), de az is igaz, hogy 42 éves leszek októberben így biztos több időbe telik majd :-).
Szép a görbéd :-), reméljük ilyen magaslatokban maradsz még kb. 9 hónapig :-).
Dorka81
2016-07-20 12:02:10
Zbk, én még csak 2. hónapja mérem, de vezetem a görbét a fetility-n is. Ott elég sok példa görbe van. Találtam is neked egyet ahol hasonló a szitu és mégis babás lett:
http://www.kephost.com/image/ciCK
Ahogy nézegettem a görbéket, rájöttem, hogy szinte bármelyikből lehet babás. Ami cikk-cakkos, ami nem emelkedik, ami süllyed, ahol az alaphő nagyon magas vagy alacsony, ahol úgy tünik nincs is ovu...stb és a nagyon ígéretesek pedig végződhetnek "nem várttal".
Én ma így állok:
csöpszi
2016-07-20 10:45:16
Krisz! Szivbol gratulalok! Legyen sok oromotok egymasban :) vigyazzatok magatokra!
zbk74
2016-07-20 10:44:11
Sziasztok!
Olvaslak benneteket sok hasznos információt kaptam a fórumról.
Olyan kérdésem lenne, hogy volt-e valakinek olyan, hogy pozitív Lh teszt után kb. 36-40 órával leesett a hője és még másnap reggel sem kezdődött meg az emelkedés? Nálam most ez történt és nem tudom, hogy normális e, hogy nem egy, hanem két napig marad alacsony a hő a peteérésnél.
Ági41 nagyon szorítok neked, hogy ma mégiscsak jó híreket kapjál. Sajnos tudom milyen ez, 4 missed ab. után nálunk talán már tudjuk az okát a vetéléseknek amit próbálunk kezelni.