Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sajnos ez a helyzet, kicsit elszomorodtam.
Csopszi szep magas a hod, szoritok nagyon:) mikorra nem varod ?
csöpszi
2016-07-25 08:13:04
Jaj ne Kolibri :(((
Nekem is faj a cicim, de erdekes hogy a missed ab elott sosem fajt. Azota tobbszor is szokott a ciklus kulonbozo idoszakaban szoval ez nem mervado nalam. Tegnap sokat szurkalt a hasam alja es bo feher kremes folyasom van... Ma is ugyan ott allok, de nem tudom... remelem hogy sikerult, de nincs megerzesem.
Kolibri84
2016-07-25 06:31:33
Mar a gorbe is a mensit mutatja:(
Kolibri84
2016-07-24 23:14:11
Niki szerdara nem varom, 15 naposak a lutealis fazisaim.
Egyelore csak a mellem faj, mint minden honapban par nappal mensi elott. Nem erzek semmi elterot a megszokottol :(
hugery
2016-07-24 14:50:16
Nevergiveup jó lenne ha azért fájna mert sikerült. Pont a 17. nap voltunk együtt, majd kiderül:)
Kitartás!
Jelus
2016-07-24 13:52:22
Sziasztok! Sajnos mütyür azt a gyógyszert sokáig kellene szedni, s nekem kb 1,5 évem lett volna babásodás szempontjából....
Holnap bemegyek a munkahelyemre és beszélek radiológussal, hogy mi legyen a következő lépés? Mert a szcinti nem mutatta ki a mellékpajzsmirigy adenomát. Akkor mivel lépjünk tovább.
Nem akarok gyógyszert, diagnózist akarok és műtétet és egy életre megszabadulni ettől a dologtól.
Aztán utánaolvastam, van akinek lisztérzékenység következményeként alakul ki a mellékpajzsmirigy betegség, nah ezirányba is kellene vizsgálódni.
Valamint próbálok a SOTE Endokrin szakrendelésére időpontot kérni.
Ezek a holnapra szóló tervek....
Kedden akarja aláíratni velem az endokis nő a gyógyszerrendeléses papírt, ami mellett nem lehet baba.
Ági, örülök, hogy túl vagy a műtéten, mielőbbi gyógyulást Neked!
Láttam lányok csodaszép görbéket csak így tovább!
Mielőbbi babásodást kívánok mindenkinek!
Szép napot, jó hétvégét!
Niki080495
2016-07-24 12:29:59
Sziasztok lányok! Nagyon szépek a görbéd ;)
Kolibri
Neked holnap kellene megjöjjön nem? Ha jól néztem ez a 13.dpo-d és még mindig szépen magasan vagy ;) nekem van egy olyan érzésem hogy itt lesz valami! :D drukkolok mindenkinek!
Nevergiveup
2016-07-24 11:25:38
Hugery! Nekem is hasogatott a hasam, nem görcsölt!;)
Kolibri, Csöpszi gyanúsan szép görbék!!! Jajj, szurkolok nagyon!!!:)
Kolibri84
2016-07-24 10:13:53
Hugery szep a gorbed!
Csopszi szepen huzod a csikot a magasban :)
Arivett merre vagy? Hogy allsz? Nalad is par nap es kiderul ha nem csal az emlekezetem
csöpszi
2016-07-24 09:25:17
hugery vajon mitol lehet? Lehet hogy meg csak most lesz ovud?
En is egy helyben allok, mar 8.napja. barmi is lesz orulok a szep gorbemnek ,es itt az uj helyunkon, a sajat gyonyoru otthonunkban bizom benne hogy hamar megadatik nekunk a csoda... :)
Csopszi szep magas a hod, szoritok nagyon:) mikorra nem varod ?