Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dorka81
2016-07-20 07:39:27

Krisz! De jó!!!!!! Gratulálok és sol örömet, boldogságot és egészséget kívánok Nektek! :-) ha majd lesz egy pár perced akkor nagyon örülnénk egy képnek a piciről :-) szülés könnyen ment?
Krisz27
2016-07-20 07:32:54

Sziasztok! Tegnap este megszülettünk. :) Nagyon nagy a boldogság. Kívánom hogy Ti is mihamarabb átéljétek ezt a csodát.
Kolibri84
2016-07-20 06:54:11

Kicsifeny kitartas!

En ma igy allok:
csöpszi
2016-07-19 17:30:18

Kicsifeny! Meg barmi lehet! Kell ido a szervezetnek hogy visszaalljon, valaki szerencsesebb es pikk-pakk megy, valakinek pl nekem is nehezebben ment. En ugy gondolom a lelki okok miatt is tartott nekem sokaig, mert rettenetesen megviseltek a tortentek, a missed ab. Szerintem en most jottem helyre. 5 honap kellett. Kitartas, es az nagyon szuper hogy jok az eredmenyeid!!! :))) csak pozitivan! nagyon drukkolok hogy minel hamarabb helyrerazodj!
Kicsifény
2016-07-19 17:15:06

Ági, nagyon sajnálom! El sem tudom képzelni, mitől van ez és miért történik veletek. Remélem kapsz valami választ a kérdéseidre!

Csöpszi, szépen felment a hőd, maradjon ott sokáig.

Nevergiveup, nagyon nagyon örülök nektek, hogy minden ok! Nőjetek szépen! :))

Nálam kaotikus a helyzet. :( Megvolt egy mensi, aztán a 8-9. nap erős szexuális vágyat éreztem, vagyis jobban mondva, apa érezte rajtam :)), de nem tudom, hogy tényleg az volt-e.
Aztán a 15. nap volt minimális pecsételés, átlátszó nyákkal, a mikroszkópon láttunk "páfrányerdőt", ahogy a Párom fogalmazta, bár az ovu teszt negatív volt, majd a 17. és 18. nap szintén volt pecsételés, inkább barnázás, ovu teszt szintén negatív. Próbáltam pozitívan hozzáállni és arra gondoltam, hogy lehet a 8-9. napi vágy utáni esetleges beágyazódás, de ma megmértem a reggeli hőmet és 36,4 volt. Bár erre sokat nem adok, mert hajnal 4kor kiköltöztem a gyerekkel a nappaliba, majd 5kor is felkeltem és végül 7.20kor mértem meg, de akkor is feljebb kellene lennie, ha ovu lett volna bármikor is... :(
Úgyhogy inkább elengedtem a pozitív hozzáállást és azt gondolom, még semmilyen ovuláció nem történt. :((

A hőm amúgy sem mérvadó, mert nem is mértem minden nap, plusz benyeltem egy hányós vírust először, majd elkaptam a gyerektől a légcsőhurutot okozó vírust, úgyhogy most torokfájással küzdök.
Bár a program betett egy ovut, de kétlem, hogy igaza van. :(

Voltam egyébként 3.napi vérvételen és cukorterhelésen. A hormonjaim rendben, a tsh-m 0,1 volt, a t3, t4 rendben.
Az inzulinom magasabb a határértéknél, de feleannyi, mint tavaly szeptemberben volt, az endodoki azt mondta, hogy kielégítő az értékeim és tartsam tovább az eddig megbeszélteket. A nődoki is ugyanezt mondta.
Úgyhogy várom a csodát és úgy vagyok, mint Csöpszi, hogy ha a szervezetem (a missed ab utáni első ciklushoz hasonlóan) magától produkálna peteérést és max. 40 napos ciklust, én már attól is nagyon boldog lennék első körben. :)

Az újakat üdvözlöm, a neveket még nem sikerült memorizálnom, de drukkolok mindenkinek és ha tudok hozzászólásommal segíteni bárkinek, meg fogom tenni! :)
Jelus
2016-07-19 11:08:27

Ági! Nagyon sokat gondolok Rád! Melletted vagyunk! ,
csöpszi
2016-07-19 10:04:51

Kolibri en is ezt kivanom Neked es a tobbieknek is! :)
Kolibri84
2016-07-19 08:50:52

Hugery nemes feladat:)
Csopszi csak igy tovabb, kivanom hogy egy zebracsik aranyozza be a szeriat:)
csöpszi
2016-07-19 08:04:52

Sziasztok! Huzom a csikot :) tegnap hazassagi evfordulonk volt, holnap bekoltozunkbaz uj lakasunkba :) halmozzuk az elvezeteket :p
hugery
2016-07-19 08:04:24

Ági veled vagyok!
Mai állásom, apajelöltet el kell csábítani :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!