Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Csöpszi! Elvileg köv. csütörtökön, akkor leszünk pont 10 hetesek. Tegnap egész nap hánytam, mert a hasam (vírus az oviból), majdnem be is lázasodtam, de borogatással levittem. Szóval aggódok, remélem ez nem ártott a picinek!:(
Elvileg ma vagyunk 9+1.:)
csöpszi
2016-07-22 08:01:16
Nevergiveup remeljuk!!! :) hogy vagy? Mikor lesz legkozelebb uh?
Kolibri, hugery szepek a gorbek :) hajra, maradjunk magasan!!!
hugery
2016-07-22 07:57:38
Krisz27 gratulálok !!! :D
Mai állásom, kitartóan méregetek :)
Nevergiveup
2016-07-22 07:53:47
Csöpszi, Kolibri!:) Remélem új babahullámot indítotok!:) Nagyon szépen fent vagytok!!!!
Kolibri84
2016-07-22 07:48:59
Csopszi szepen fent van a hod!
csöpszi
2016-07-22 07:07:53
Sajnalom Agi! :( Kitartas!!!
Atkoltoztunk az uj lakasunkba (vegre) eleg nagy volt a felfordulas ezert 2 nap kimatadt. Ma igy allok
Lanyok ne adjuk fel! Mindannyian anyukak leszunk! Hajra!!!!
Eprike
2016-07-21 13:21:16
Mütyür... hát igen mi is 6 éve próbálkozunk, múlt évben meg sajnos nem maradtak velünk az ikrek. Pont akkor döntöttük el, hogy na akkor nyaralás és ősszel megyünk dokikhoz, hogy akkor nézzük meg mi a baj, erre rá egy hétre pozit teszteltem, de hát ez lett belőle. Azóta meg dokik dokik és dokik és több a bajunk mint gondoltuk. Bánom, hogy nem mentünk el hamarabb vizsgálatokra. És igen hiába mondják, hogy ráérünk fiatalok vagyunk... rég óta szeretnénk. És nem már nem érünk rá és türelmetlenek vagyunk főleg, hogy a korunkbeliek meg most szülnek sorban... mindenki szó szerint és lemerem fogadni, hogy mi régebb óta szeretnénk szülők lenni, mint azok akiknek mostanság megadatott a kis csoda. De hát ez van és igen irigy vagyok, ha szép ha nem.
Csak azt tudom, hogy egyszer szülők leszünk, anya leszek és pont.
És gondolom ezzel itt mindenki így van :)
Sok erőt nekünk lányok!
mütyűr
2016-07-21 11:45:03
Sziasztok!
Kihagytam pár hetet,de figyeltelek titeket!
Ági!
Borzasztóan sajnálom,én májusban estem át ezen, 15 hetes volt és végig azt hallottam, hogy minden rendben. Nincsenek szavak ilyenkor,sok erőt kívánok!
Jelus!
Ezt a gyógyszert meddig kell szedni? Utána még folytathatjátok?
Eprike!
Egyidősek vagyunk! Nekem is az inzulinrezisztencia mellett diétával sikerült, most újra szedem a metfogammát és diétázom. Sokan mondják nekem is,hogy még fiatal vagyok,időm mint a tenger,de két elvesztett baba és közel négy év próbálkozással a hátam mögött,már nehezen bízok!
Augusztus elején megyek nődokihoz,akkorra kész lesz az apc-s vérvételem ami a véralvadás-gátlással függ össze,de igazság szerint többet nem tudok róla.
Mindenkinek sok erőt kívánok!
zbk74
2016-07-21 08:42:02
Kolibri, Eprike nekem is nagyon magas (1092,5 IU/mL) az ANTI-TPO szintem (TSH, T3, T4 jó). Első méréseknél 240-350 között mozgott, majd hirtelen ugrott meg 1300 körüli értékre, most csökkenő tendenciát mutat, kíváncsi leszek hétfőn megyek vérvételre, hogy most mennyi lesz. Azért is érdekel nagyon, mert egy hete kaptam a 2. lipidet és talán már jelentkezik a hatása, hogy csillapodik az immunrendszerem :-).
Ági nagyon sokat gondolok rád, remélem, hogy nem kell lemondanotok az álmaitokról, hogy babátok legyen. Vigyázz magadra!
Jelus ahogy olvastam a leveled nekem is potyogtak a könnyeim. Nagyon nehéz ez a helyzet, hiába van nekem is már gyermekem tudom milyen az amikor az ember szeretne és egy ilyen falba ütközik. Bízom benne, hogy a pároddal átvészelitek ezt a nehéz időszakot, és ki tudja lehet van valahol egy megoldás arra, hogy hátha mégis vállalhatsz egy kisbabát!!!
Eprike
2016-07-21 08:32:24
Ági, nagyon sajnálom :( Tudom ilyenkor minden szó haszontalan, de mielőbbi lelki felépülést kívánok én is neked!
Jelus, hát neked sem lehet könnyű, de kitartás, sok erőt és nagyon szép, hogy a párod így áll a dolgokhoz és támogat!
Sokan írtátok most, hogy antiTPO magas, hát az enyém ultra magas 1000 feletti :( Augusztusban megyek endokrinológushoz, TSH-m javul, de remélem a magas antiTPO mellett még lehet babánk :S Eddig még nem olvastam, hogy ez miatt ne lehetne.
Egyenlőre a magas inzulinrezisztencia miatt keményen ch diétázom, legutóbb is diéta közben lettem terhes, és mivel minden más eredményem jó, vagy éppen szépen javul már csak ez lehet a gond, legalábbis remélem. Kövi héten megyek egy új nőgyógyászhoz, nagyjából peteérés előtt. Mindent megszeretnék vele beszélni azt is amit előző nődokival nem sikerült. Párom eredményei miatt az inszemre is rákérdezek. Nagyon remélem, hogy jó hírekkel jövök majd el onnan.
Sose hittem volna, hogy ilyen nehezen sikerül elérni, hogy szülők lehessünk. Ugyan még csak 27 vagyok párom 29, időnk mint a tenger, csak sajnos 20 évesen is azt gondoltam időnk mint a tenger ahelyett, hogy mentem volna dokihoz. Így meg még több várakozás több idő kell a javuláshoz is... fene vigye.
Na de szép napot mindenkinek. Erősek vagyunk a kis csodánkért kitartunk !
Elvileg ma vagyunk 9+1.:)