Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dorka81
2016-07-18 09:03:52

Csöpszi, Kolibri, nagyon szép a görbétek, drukkolok hogy jó sokáig fenn maradjon :)
Nekem az előző ciklusom 3 nappal hosszabb lett (28 nap) mint a szokásos, úgy látom most meg kompenzál és hamarabb jön az ovu pár nappal. Tegnap pozitív is volt az LH teszt. Remélem holnapra felugrik jobban a hő
csöpszi
2016-07-18 07:38:46

Eprike! remeljuk megnyugszik a hod, az nem baj ha alacsony most meg :)
Nekem fel eve nem volt ilyen kiegyenlitett szep gorbem mint a mostani (eddig)
Boldogsag :)
Agi gondolok Rad! Gyere a jo hirekkel!
Eprike
2016-07-18 07:25:38

Sziasztok! Új ciklussal vagyok, 37 napos lett az előző... most meg ilyen szépen cakkozok ez is fura ilyen se volt még a ciklus elején főleg nem hogy ilyen alacsony legyen. Bár ilyenkor mindegy, csak érdekes.

Mogyoró alakul a görbéd, az ovud megtörtént, legyen kicsit nyugodtabb és szárnyaljon magasan :)

Szép napot mindenkinek :)
Mogyoró
2016-07-17 17:38:11

Sziasztok!
Pár hónapja mérem a hőmérsékletem,gondoltam most csatolom az utolsó grafikonomat,mert kíváncsi vagyok a véleményetekre.:-)Szerintetek jól àllok?:-)
Jelus
2016-07-17 14:09:13

Jah, elfelejtettem csatolni. Pótlom.
Jelus
2016-07-17 14:08:17

Sziasztok! Csöpszi szorítok, Hungery neked is és Kolibrinek is és mindenkinek! A szabi mindenképpen jót tesz. Remélem nekem is, bár az én hőm ma csökkenőben. De még bármi lehet. Bár szerintem meg, fog jönni nekem, kicsit görcsöl a hasam, és tegnap volt pici rózsaszín valami. Én is szabin vagyok, ha szerdán megjön, akkor még ovu ebben a szabiba belefér. Jashmine hol tart a görbéd?
Szép hétvégét mindenkinek!
hugery
2016-07-17 11:03:47

Tartom egyenletesen. Ebben a ciklusban semmit nem vettem be, szabin vagyok, fél 8 körül kelek, mérek, itthon teszek-veszek nyugiban :)
Csöpszi remélem nyerő ciklusod lesz!!! :D jól ugrott :)
Én nem érzek semmi ovus tünetet.
csöpszi
2016-07-17 08:06:39

Jelus a tied is szep! Biztato ez az ugras :)
Nekem ma be is tette az ovut, a jelek alapjan en is azt gondolom, igy volt. Remelem maradok igy. Egyutt voltunk az ovu elott 3 nappal, 2nappal, aztan 1 nap szunet es az ovu napjan megint. Holnap lesz az elso hazassagi evfordulonk :)
Szep napot mindenkinek!
Jelus
2016-07-16 12:05:28

Sziasztok! Csöpszi a hőd gyönyörűen megugrott, gratulálok! Kolibrié is nagyon szép. Szép napot mindenkinek!
Az enyém ma ilyen.
csöpszi
2016-07-16 11:45:58

Koszi lanyok! :) remelem ilyen magaslaton maradok egy jo darabig. Bar mar az egyertelmu peteeres nyakkal, fajdalommal es a szepen megugro ho nekem hatalmas boldogsag :)
Kolibri azt kivanom egyutt teszteljunk pozit kb 2 het mulva :)
Nevergiveup hogy vagy?
hugery veled mi a helyzet?
Mi szerdan bekoltozunk az uj lakasunkba. Vegre :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!