Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Arivett07
2016-07-25 20:13:34

Sziasztok!!!

Nem tűntem el, olvaslak titeket, csak nyaraltunk...

Ági nagyon sajnálom, hogy már megint. :-( nem is tudom, ezt lelkileg hogy lehet feldolgozni.

Én most nem mértem hőt, szóval fogalmam sincs hogy állok, de az esélytelenek nyugalmával várom péntek körül a mensit. Egyenlőre semmi tünet, csak zabálok ezerrel! :-(((
Jelus
2016-07-25 17:10:05

Sziasztok! Ma olyat csináltam, amit még soha. Elmentem egy nagyon kedves radiológus főorvosnőhöz, akivel elbeszélgettem a mellékpajzsmirigy betegségemről. Kikértem a véleményét, hogy nagy gáz -e, ha a múltkori endokrinológus helyet egy másikat keresnék fel magas szinten, mivel az adenoma nem lett meg, és mindenáron gyógyszerrel akar kezelni (ami mellett nem lehet baba).

Ő azt javasolta, hogy menjek magasabb szintre. Megyek, lányok!

Egy nagyon kedves SOTE-n dolgozó Főorvos asszony (akihez a testvérem szokott járni ellenőrzésre) segített endokrinológust találni. Igaz csak okt. 13-ra kaptam előjegyzést, de az endokrinológus jövőhéten visszajön a szabiról és megadtak egy teló számot, ahol majd a jövőhéten elérhetem, és tudok majd vele beszélni.

Ő már tud akár közelebbi időpontot is! Már ennek is nagyon örülök, hátha kicsit felpörögnek körülöttem az események és mégiscsak eljutok majd a Kaáliba mire kell :)
Szép napot mindenkinek!
:)
csöpszi
2016-07-25 14:22:49

Kolibri nekem egyik honapban visszaesik es masnap megjon masikban meg mensi elso napjan meg magas... eleg bena :p de hat ez van. Ugyhogy nezd a jo oldalat, legalabb tudsz olvasni a gorbidbol. Ha meg babas leszel tudni fogod h ha nem esett vissza akkor ott bizony valaki beleszol a tortenetbe :)
Kolibri84
2016-07-25 13:53:17

Igen, tuti meg fog jonni.
Idemasolom az aprilisi gorbem - az is egy szep zuhanorepules volt.
Mensi elott eddig mindig visszaestem alaphore.
A pozitivum, hogy 8 honap utan mar tudom, hogy mukodok:)
Niki080495
2016-07-25 13:00:11

Sajnos nekem nincs normális ciklusom volt h 50napra jött meg..pcos... aztán mégis sikerült teherbe essek most 1 éves a kislányom :) szülés óta ez a második ciklusom. Azért kezdtem el nézni hogy lássam szülés után mi a helyzet. A lányom esténként szopizik még..
Kicsifény
2016-07-25 10:39:44

Bár Niki, ha a napokban lesz ovud, akkor az még nem olyan hosszú, hanem normális cilushossz. :-)
Kicsifény
2016-07-25 10:38:40

Azért egy 4 tizedes hőesésnél elég nehéz bizakodni, mert valószínű mensi lesz és azt hiszem, Kolibri ezzel tisztában van. :-)

Niki, neked semmi extra a görbéden nincs, annyi, higy jó az alaphőd, nem magas,de ovu még nem volt. Kérdés, hogy mindig ilyen hosszú ciklisaid szoktak lenni és ha igen, egészségileg rendben vagy e?!
Niki080495
2016-07-25 09:50:58

Lányok mi a véleményetek?
Niki080495
2016-07-25 09:50:06

Csöpszi

Nagyon szép a görbéd nekem olyan érzésem van hogy most sikerül nektek annyira egyenesen húzod magasan :)

Kolibri
Még bármi lehet, volt már olyan akinek leesett majd újra felment a hőjét amikor babás lett. ;)
Szurkolok mindenkinek ;)
csöpszi
2016-07-25 09:06:19

Kolibri, en pentekre nem varom. Addig meg barmi lehet...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!