Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Renata1989
2016-08-18 08:20:46

Sziasztok csajok. Most egy darabig nem voltam,nyaralás végett .. És egy olyan dologban kérdeznélek titeket,ami eddig meg nem volt velem..
ciklusom 20. napjan enyhe rózsaszín pecsételésem volt..
Ezt követően 22. napjan is... most vagyok a 23.napon.. Ciklusom 28 napos.
Most meg jönne hamarabb,vagy ez valami más? Nem fáj semmim csak a cicim... Köszönöm válaszotokat ha segítenétek ebben ..
csöpszi
2016-08-17 20:05:33

Jaj most olvastam hogy jovo szerdan mesz a dokidhoz :) drukkolok, de szerintem minden rendben lesz :)
csöpszi
2016-08-17 19:47:14

Dorka! huuhhh, akkor meg jo, hogy nincs semmi baj... mi is voltunk egyutt es jol beparaztam utana h nem artottunk-e vele, bar nekem nem volt semmi verzes, barmazas de most ugy vagyok vele, hogy inkabb megvarom mit mond majd a doki.
Eleg furi, hogy nem csinaltak uh-t. Nem sztk-s rendelesre nem akarsz elmenni? Most mar lassan Te is 7 hetes leszel, ha jol emlekszem. Mar szivcsopulzalast is latni ilyenkor... en tuti nem tudnek meg 2 hetet varni!!!
SzilvusBp
2016-08-17 16:53:07

Kedves Kicsifeny!

Megtennéd, hogy velem is megosztod az Aviva tornás mappat?
E-mail cimem: szilvia.lili@freemail.hu

Előre is köszönöm!
imithecs
2016-08-17 16:13:01

Lehet megvolt a 10. napon, bár nyákom ma lett. Előző honapban is így volt aztan visszaesett ésasszem a 14. napon lett ovu. Ez az előző havi. Annyira nem meggyőző de szebb mint az ezelőtti.
Dorka81
2016-08-17 14:50:38

Csöpszi, köszi szépen, fizikailag jól vagyok, lelkileg elég gyatrán, de próbálok pozitív maradni. :)
Émelygés, hányás nincs, cicifájás továbbra is van keményen. Vasárnap este sex után kicsit pecsételtem, úh eléggé megijedtem. :o Csak jövő hét szerdára van időpontom a dokimhoz, nagyon nehéz ez a várakozás. Ma reggel gondoltam elmegyek sztk-s rendelésre a pecsételés miatt. Még soha nem voltam a 17. kerületi rendelőbe, de sztem nem is fogok többet.... A doki aranyos volt, megvizsgált, semmi bajt nem látott, tapintás alapján megerősítette a terhességet de ultrahangjuk nem volt (!!!) Azt mondták menjek 2 hét múlva akkor lesz az az orvos aki csinál ultrahangot. Ez milyen már??? :o
zbk74
2016-08-17 14:32:48

Dorka, Eprike köszönöm a válaszokat. Csak a mai hőm miatt gondoltam, hogy már megvolt az ovuláció, de ezek szerint még nem..........
Eprike
2016-08-17 14:30:11

ZBK az LH teszt több napig is lehet pozitív, amint negatív lesz megtörtént az ovu :) Nincs ezzel baj :)

Imithecs, szinte biztos, hogy megtörténik az ovud, főleg, ha holnap feljebb megy :) 3 napja van felmenni. Hajrá :)

Én ma így, lassan megjön. Egy kicsit megnyugtató, hogy legalább volt ovum... bár azért lehetett volna magasabban is a luteálisom. De ez legyen a legnagyobb gond.
csöpszi
2016-08-17 13:54:36

Nevergiveup nagyon orulok hogy minden rendben! :)
Dorka Te hogy vagy? Doki, uh?
Dorka81
2016-08-17 13:39:20

Imithecs, nekem is úgy tűnik, hogy lehet hétfőn megvolt az ovud. Ha holnap felmegy 36,6 fölé és ott is marad akkor tuti. Utoljára nekem is 3 nap alatt lépcsősen ment fel a hő, nem egyik napról a másikra ugrott fel.
ZBK, sok embernek egyáltalán nem jelzi az LH teszt, sok embernek meg több napig is jelzi. Ha tegnap délután nézted és még ma reggel is pozitív volt, akkor szimplán lehet, hogy neked nem hajnalban érett meg a petéd, hanem napközben fog. Nyugi, legalább nálad jelezte a teszt, az meg nem para ha több napon is pozitív :)
Nevergiveup! szuper hírek , a vv eredmény (bár nem tudom mi az) is tuti rendben lesz! :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!