Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Niki080495
2016-09-14 08:55:16

Andi
Nagyon szép a görbéd...ha van ott valami csík az nagyon jó jel. :)
kocserzsu
2016-09-14 07:51:48

Andi szerintem tuti baba van a dologban! Eprike nagyon szép a görbéd, biztató! Nagyon szurkolok csajok! Mindenkinek kívánom, hogy gömbölyödjön a pocak.
Bízom benne hogy a diétával, mozgással és a gyógyszerekkel nekünk is hamarosan sikerük. A mens mentisbe voltam a múlt héten és nagyon megnyugodtam. Jó kezekben vagyok most már. Ajánlom mindenkinek aki nehézségekkel küszködik. Szuper csapat!
Eprike
2016-09-14 07:36:51

Andi, kepfeltoltes.hu :) Meglessük :D De csinálj holnap is, ha ma már te észrevettél valamit, lehet holnap látványosabb lesz :) Ne add fel a görbéd még mindig erősen babára utal :)

Én ma így, szép szép és azt álmodtam terhes vagyok :D Jó is lenne...
Nevergiveup
2016-09-14 07:17:01

Andi! Képet nem tudsz feltölteni róla? A görbéd nagyon babás görbe!:) Szurkolok!!!;)
Andi198729
2016-09-14 07:06:26

Ma így, továbbra is tartom a magas hőt, ovu után 14. DPO-n, mensi nem jelentkezett. Teszt ma reggeli vizeletből...kissé bizonytalannak láttam, a kontroll csík alatt, a max vonaltól feljebb láttam egy vastagabb, de halványabb sávot, a papír alatt azonban a szivacson ez erősebben kivehető volt, a rózsaszín elszíneződés. Pozitívnak számít, vagy csak annak akarom látni? Mindenesetre veszek még tesztet, és csinálok holnap reggel is, jövőhéten, ha addig is így marad a hőm, és mensi nem lesz, akkor bejelentkezek dokihoz, az megbízhatóbb, mint a tesztek, nekem az ovut sem mutatták ki, mind egytől egyig negatív volt, pedig ovuláltam. Keresni fogok egy másik nőgyógyászt, mert akinél voltam nem vált be.
kocserzsu
2016-09-13 20:05:09

Köszönöm szépen a tanácsodat! Megpróbálom így!
Tímeaaa9118
2016-09-13 19:50:24

Köszönöm Eprike akkor a kövi ciklusba így csinálom
Eprike
2016-09-13 19:47:34

Timi, én 4-5 perc közt mérem, a papírján a hőmérőnek 4 percet írtak, de mivel mikor felkelek nem tudom, hogy most váltott az órán a perc vagy mindjárt vált így az órához viszonyítva 5 percet szoktam mérni. ( általában abban az 5 percben még félig alszok :D )

Kocserzsu, ha csak egy szemet kell szedned egyenlőre akkor nyugodtan felezd meg. pár napig szedd úgy, mert hozzá kell szokni a szervezetnek. Aztán mikor már egybe szednéd az egy szemed akkor próbáld még úgy bontani hogy a felét evés előtt a felét evés után. Így nem volt bajom tőle, és ha már így is bírod mehet a teljes egy szem kaja után :) És a tejes cuccotkat kerüld a gyógyszer bevétele közelében :)
Tímeaaa9118
2016-09-13 19:40:31

Köszönöm lányok akkor átváltok higanyosra kövi hónapban. Meddig mérjem?
kocserzsu
2016-09-13 19:25:24

Köszi Eprike a jó tanácsot. Igazából pár napja szedem, este egy szemet írt fel a doki, de ahogy reggel felkelek megy a hasam tőle. Szerinted mit csináljak? Próbáljam meg a fél szemet reggel a másikat este ahogy írtad?

Andi! Nyugi, ne ijedj meg! Tudom, hogy nehéz ilyenkor de szerintem várj egy picit és a reggeli pisiből tesztelj! Nagyon szurkolok!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!