Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Timi, én is digiztem, de megutáltam, mert össze vissza mért. Azóta vettem analógot mai nem higanyos, mert olyat már nem kapni vagy mi, hanem valami alkoholos cucc van benne, múlt nyár óta használom 4 perc nyelv alatt és jól működik :)
Kocserzsu én szedtem egy hétig. Első nap ment a hasam utána pár napott kihagytam, mert munka... hétvégén újra kezdtem, de olvastam, hogy jobb ilyenkor kis adaggal kezdeni, fél szem evés után reggel másik fele meg este evés után, 3 nap múlva már ment az egy szem is. De ha rosszul lennél tőle szólj a dokinak és kérj másik fajtát.
Én most Meforalt szedek és ettől lekopogom, semmi bajom nincs!
Eprike
2016-09-13 19:01:31
Andi, két nap múlva tesztelj akkor reggeliből, tuti lesz ott baba. Megnyugtatásnak mondom, hogy kedves ismerősöm a 36. és 38. napon is negatívat tesztelt. Azt nem tudjuk mikor lett volna pozi, de másfél hét múlva már erős pozi volt és azóta megszületett a kislánya :) Ha nem bírod ki reggel tesztelj elsőből. Ha kibírod akkor két nap múlva reggel. Lehet később ágyazódott be így még nincs elég hcg :)
Niki080495
2016-09-13 19:00:06
Andi
Ne keseredj el nem mindenkinek mutatja egyformán a teszt. Lehet hogy a holnap reggelin lesz csík. Olyan is van akinek csak pár nap késés után lesz pozitív..hőd fennt ráadásul nem is jött meg úgyhogy ez mindenképpen bíztató.
Andi198729
2016-09-13 18:38:48
Lányok, ma délután teszteltem, de negatív lett, jó erős pozitívra számítottam, de még csak halvány csík sem jelent meg. Nem értem, miért. késik a mensim, emelkedett a hőm, megnagyobbodott a mellem, sötétszínű, feszül is, akkor miért nem mutatja ki?
kocserzsu
2016-09-13 18:19:25
Csajok! Szedett valaki közületek Merckformin t?
Nevergiveup
2016-09-13 18:19:01
Timi! Én mindig higanyossal mértem, nekem bevált!:) Vettem digit is (elvileg jó minőségű), mert azt hittem azzal egyszerűbb, de össze vissza mért....:( Kidobtam rá a pénzt, és csipogásig alig ment fel a számláló, volt egy érték ami fölé sose ment..ha újra betettem akkor meg mást mért.
Tímeaaa9118
2016-09-13 18:13:10
Akkor mérjem higanyossal?? Megbízható digi mérőt tudtok ajánlani?
Niki080495
2016-09-13 16:49:21
Timi
szerintem cserélj elemet. :)
Eprike
2016-09-13 16:18:13
Timi, igen, sok helyen írják, ha gyanúsan cakkos a görbe érdemes hőmérőt váltani. Nálam a digitális amúgy sem jött be :)
Tímeaaa9118
2016-09-13 16:06:35
Lányok ha lemerülőben van a hőmérőm az befolyásolhatja a hőmet?
Kocserzsu én szedtem egy hétig. Első nap ment a hasam utána pár napott kihagytam, mert munka... hétvégén újra kezdtem, de olvastam, hogy jobb ilyenkor kis adaggal kezdeni, fél szem evés után reggel másik fele meg este evés után, 3 nap múlva már ment az egy szem is. De ha rosszul lennél tőle szólj a dokinak és kérj másik fajtát.
Én most Meforalt szedek és ettől lekopogom, semmi bajom nincs!