Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Eprike
2016-11-21 07:13:56

Köszi Andi :)

Javaslom egyébként, hogy reggel is és délután is tesztelj Ovut, mert nálam volt, hogy csak reggel volt pozi. Meg nagyjából 12 órán át lehet pozi ezért nem mindig kapja el az ember, ha csak egyszer tesztel :) És igen egy picit érzékenyebb teszt hatásosabb lehet. A 25-ös érzékenységű nekem sose volt teljesen pozi, valahogy mindig csak közelített :D
Andi198729
2016-11-21 07:04:44

Jó reggelt lányok! Szaby, Eprike veletek örülök :) Szuper, hogy babát vártok, Eprike, te már régóta szerettél volna, nem adtad fel, és látod, meglett a gyümölcse! Nekem úgy tűnik, megvolt az ovu, hő alapján, mert ovu teszt az nem mutatta ki, valószínű, érzékenyebb kell majd, mert nem mindenkinek válik be a normál. Vagy esetleg rossz időben csináltam, az is lehetséges.
Eprike
2016-11-21 06:22:35

Azt hiszem ez már tényleg pozi :) Köszönöm a drukkokat, most másr csak abban bízhatunk, hogy ez most jól végződik :)

Szép napot.

És íme a nemvárt napján készült csíkocska *.*

http://kephost.com/image/vbIL

Mindenkinek hajrá!!!
henriettareka
2016-11-20 08:32:55

Sziasztok lányok!
Nekem ma van a nemvárt napja és a hőm kezd lefelé jönni sajnos. Igaz az éjjel alig aludtam valamit (szerintem olyan 3 órát ha aludtam), forgolódtam és görcsölt a hasam is.Nem tudom ilyenkor mennyire mutat valós értéket a hőmérő.
Timi drukkolok neked is. Egyformán álltunk, de az én hőm lejött 1 tizedet :(
Andi pár nap adatbevitel után behúzza a rendszer az ovudat. Ovutesztet csináltál-e, mert a rendszer néha nem oda teszi, de ha figyeled magad akkor tudni fogod mikor van.
Szaby86
2016-11-20 08:19:30

Köszönöm Csajok!!!
Örülünk nagyon, de a legnagyobb majd akkor lesz az öröm, ha az orvos is biztosra, megerősíti a terhességet.
Eprike minden arra utal, a tesztek, tünetek, hő, hogy babát vársz!!! :)
Henrietta, én a késésből gondoltam, hogy baba lehet a dologban, pecsételés nem volt, inkább has szúrkákat, görcsöket éreztem.
Sok sikert Mindenkinek!!!
Eprike
2016-11-20 05:45:04

ŐŐŐ jósteszteltem és erős pozi lett erre átrakta az ovumat XD Na gyorsan kiszedem XD
Eprike
2016-11-20 05:42:37

Jó reggelt!

Korán van, de wc után visszafekve folyamatos hányingerem van... és kipattantak a szemeim pörgök mint akit kilőttek XD Csak a hányinger múlhatna :D

Hőm tartja magát, ilyenkor már lent szokott lenni mivel legkésőbb holnapra nem várom :)

Szép napot és hajrá mindenkinek :)
Andi198729
2016-11-19 13:16:31

Nagyon szorítok nektek lányok, hogy babátok legyen! Nekem még mindig nem volt ovum, kezdek aggódni emiatt, hő tegnap megugrott 36,6-ra de ma ugyanannyi. Lehet hogy még csak lesz ovum? Vagy a hónapban most kimarad?
Tímeaaa9118
2016-11-19 11:57:02

Drukkolok Henriettareka ugyanúgy állunk
Eprike
2016-11-19 11:37:59

Én múlt évben nem tapasztaltam semmi vérfoltot sőt semmit :D PMS tüneteim sem voltak, 3napja késett mikor kapcsoltam, hogy nem kellett volna már megjönnie? XD 6 nap késésnél barátnőm unszolására mentem tesztet venni a patikába, ahogy beléptem az ajtó egyből elkezdett görcsölni a hasam... azt hittem megfog jönni, ám full erős pozit teszteltem, szóval nálam akkor nem volt semmi előjele. És beágyazódási vérzést most nem tapasztaltam esetleg egyszer fura hasszurkát, de ha tényleg itt lesz elmesélem :D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!