Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Zsuzsa, a helyedben csinálnék egy tesztet,mert ha netán pozitóv és barnázol, akkor az nem jó. Akkor dokihoz kell menned.
DÁgi, szép görbe, remélem fent is marad! :-)
Eprike, ha a progi a megadott tartományban van, akkor ne aggódj!
DÁgi79
2016-11-22 08:55:47
Henriettaréka, veled mi újság?
DÁgi79
2016-11-22 08:53:39
Sziasztok Lányok!
Nekem lentebb ment egy kicsit, lehet, hogy mégsem tökéletes minden.
Így állok jelenleg.
Eprike, kíváncsi vagyok mit mond a doki :)
Szép napot Mindenkinek!!!
Andi198729
2016-11-22 07:08:53
Köszönjük szépen Ági, a tanácsot, akkor tényleg jól tudtam, hogy nem ajánlott a mindennapos együttlét, hanem inkább 2-3 naponta együttlét a legjobb.
Zsuzsa nagyon szép görbe, drukkolok :)
Eprike, ne aggódj, nem lesz semmi baj, minden rendben lesz, és megérdemled hogy boldog légy, és anyává válj, hiszen annyit küzdöttél ezért a babáért, és nem adtad fel!
Jelus
2016-11-22 06:35:57
Szaby, gratula neked is, boldog 9 hónapot kívánok :)
Jelus
2016-11-22 06:28:06
Eprike nem lesz baj semmi, 40 körüli progi sztem nem rossz, meg ha kapsz gyógyszit mégjobb. Nagy gratula és boldog babavárást kívánok!
Eprike
2016-11-22 04:40:59
Zsuzsa ez nagyon szép görbe :D *.* drukkolok:)
Lányok, nekem a hőm még mindig szép és mivel nem pecsételek meg semmi, talán nincs nagy gond a progival, és ha ma kapok pótlást, talán nem késő és velünk maradhat a picinkénk :S
Jaj 9-re megyek dokihoz, remélem megnyugtat kicsit :)
Szép napot és hajráá!!!
Zsuzsa83
2016-11-21 20:52:40
Kedves lányok!
Gratulálok a babásoknak, ès mielőbbi babàsodàst kívánok a többieknek!
Ma lett volna a nemvàrt de még semmi szerencsère. A hőm még nem ment le most este is tartja ugyanígy.
Kicsit aggódom amiatt, hogy három napja barnàzàs van ebből két nap görcs is volt.
DÁgi79
2016-11-21 19:50:14
Renáta, Andi :)
Az biztos, hogy mi nem voltunk minden nap együtt a párommal, viszont éppen azt beszéltük, hogy most nem is nagyon terveztük az akciókat, sztem lehet, hogy három naponta voltunk együtt. Ovu előtt már 4-5 nappal lehet kezdeni :) persze nem csak akkor, de az preferáltabb időszak, és ovu napján is.
Sok sikert!!!! Drukkolok!!! :)
DÁgi79
2016-11-21 19:46:37
Sziasztok!
Köszönöm szépen, nekem is tetszik a görbe, és nagyon bízom abban, hogy végre van itt a pocakomban valaki :)
Eprike, én sajnos nem értek a progeszteron értékéhez, hogy várandósan mennyinek kellene lennie, a hcg viszont nagyon jó.
Ha pozitív a teszt, akkor ajánlott elmenni egy vérvételre?
Én jelenleg is kenek progeszteron krémet.
Lehet, hogy várok még egy napot a teszteléssel.
És Lányok, szívből kívánom, hogy mindenkinek minél hamarabb sikeres babás hónapja legyen :)
Mi már viszonylag régen várjuk a csöppséget, remélem megérkezett és velünk is marad.
DÁgi, szép görbe, remélem fent is marad! :-)
Eprike, ha a progi a megadott tartományban van, akkor ne aggódj!