Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Eprike
2016-11-23 04:59:04

Zsuzsa Gratulálok :) van tüneted is ? :)

Egyébként tény, hogy fogigátló után kell némi idő, de ez is egyénfüggő. Kedves ismerősöm fogi után első ciklusban babás lett viszont 38. Napig nem mutatta a teszt. Utána nem tesztelt feladta...50. Napon újra tesztelt és azóta van egy kislánya :) úgy hiszem itt minden annyira egyénfüggő.

Szép napot!
Zsuzsa83
2016-11-22 22:22:57

Sziasztok lányok!

Eprike most már minden rendben lesz Veletek. :)
Köszönöm szépen lányok a drukkot, délután teszteltem megmutatta magát a babóca!!!
Kicsifeny mindenképp megyek orvoshoz, remélem velunk is marad a baba.
7 hónap sikertelen próbálkozás után amit én szedtem most az utolsó két hónapban az a baratcserje tabletta, és az arany múmio ami egy homeopatias szer a termékenységre is pozitivan hat.
Kedves Henrietta, én is sokáig szedtem a fogamzásgátlót es biztos vagyok benne hogy kell neki jó pár hónap míg a szervezet visszaáll a régi kerékvágásba.
henriettareka
2016-11-22 15:51:03

Köszi Kicsifény a tanácsot, megcsináltatom ezeket ezen ne múljon semmi.
Andi jólesik, hogy drukkolsz nekem. Reménykedtem én is, hogy hátha most összejött, de nem szomorkodom amiért mégsem jött össze. Kicsit örülök is mert végre pontos időben jelentkezett a menstruációm ami nagy csoda. Végre kezd rendeződni a ciklusom is, igy már nagyobb reménnyel vágok neki ennek a ciklusnak. Én még most is amondója vagyok, hogy az a sok fogamzásgátló tabletta amit beszedtem és bezavart a szervezetnek annak idő kell amig visszarázódik a normális kerékvágásba.
Tudom eljön a mi időnk is :P
Kicsifény
2016-11-22 15:19:21

Dági! Ha jól számolom, a 17. napon vagy ovu után. Szerintem megcsinálhatod a tesztet napközben, főleg ha érzékenyebb teszted van.
Drukkolok!

Henrietta, FSH, LH, prolaktin, osztrogen, kortizol, DHEA-szulfát, SHBG, D vitamin, Tsh, t3, t4, anti-tpo. Én ezeket nézetném meg a helyedben.

Andi198729
2016-11-22 15:19:15

Sajnálom Henrietta :( Bíztam benne, hogy sikerült a baba, hiszen a doki is megerősítette neked, mikor volt ovud, és akkor voltatok együtt. Jól teszed, hogy elmész vizsgálatra, én is fontolgatom, adok még magunknak 1-2 hónapot, ki kell tapasztalnom, mikor is van pontosan ovum, valószínű, hogy eddig nem sikerült elcsípnem, és szerintem most a hónapban sem, úgyhogy érzékenyebb teszt remélem segíteni fog, utána viszont én is kivizsgáltatom magam.
henriettareka
2016-11-22 15:04:04

Sziasztok lányok!
Én a tegnap új ciklust kezdtem, igy készülök a hormonvizsgálatra. Szerintetek mit érdemes még megnézetni az ösztrogén, progi, prolaktin, Tsh-n kivül?
DÁgi79
2016-11-22 14:53:55

Most nézem, hogy az egyik hozzászólásomat nem küldtem el. Kérdésem volt: napközben érdemes megcsinálni a tesztet? Péntektől nem leszünk itthon, ha mégis összejött a babó addig jó lenne egy vérvételre elmenni, hogy rendben legyen minden.
Eprike, Szaby van vmilyen tünetetek?
DÁgi79
2016-11-22 14:48:33

Eprike, ezek nagyon jó hírek!
Andi198729
2016-11-22 14:23:36

Örülök Eprike, hogy minden rendben van veled :) Most már gondolom nyugodtabb vagy, hogy a doki is megnyugtató dolgokat mondott.
Eprike
2016-11-22 13:39:37

Sziasztok!

A doki megnyugtatott :) megnézte a ciklus eleji 3.nap ciklus végi 22. nap és a tegnapi 15. dpos eredményem :) Azt mondta már az eleje jól indult (LH/FSH) És a progim szépen nőtt a 22. napihoz képest így szerinte nem nagyon lesz gond, a hcg nagyon szép és minden hormonom szuper :)
Kaptam utrot meg még egy progi gyógyszert. 10 nap szedés után vérvétel ellenőrzés progira :) De szerinte rendben lesz, lehet nem is kell majd szednem. emellett diéta, meforalt letrox, e vitamin, d vitamin, folsav mind mehet tovább. És távkonzultáció majd 6 heti nődokis papírral együtt még tsh, t3 t4 eredménnyel :)

Nődokihoz kaptam dec.7-re időpontot, már nagyon várom!
Remélem továbbra is minden ok lesz :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!