Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!Én jelenleg barátcserjét és palástfűt iszom, mert az LH fázisom csak 9-10 nap volt, most már a 14 napon vagyok és még nem jött meg a hőm állandó, teszt negatív!Sajnálom mircsi, szerintem nekem is csak késik! :(
Egyébként 37 vagyok és 3. babát szeretnénk az első kettő rögtön sikerült, így nekem is új ez a helyzet!
minacintia96
2017-02-09 23:27:49
Sziasztok! Már lassan 1 éve próbálkozunk a babával de semmi. Már nagyon szeretnénk. Több mint1 éve teherbeestem és 7 hetesen közölte azorvos hogy nincs szívhang. Teljesen összetörtem. Jelenleg gravidát szedek és folsavat, most akarom elkezdeni majd a hőmérőzést hogy hátha sikerrel járunk! Tudnátok valami tanácsot adni hogy mit tehetnék? Előre is köszönöm!
Andi198729
2017-02-09 18:34:16
Köszönöm a biztatást Mircsi! Nagyon remélem, hogy rendben lesz minden, bár 7 hetes mensi szerint vagyok, a magzat maga 5 hetes, január 3-án fogant. Ragaszkodom a picurkámhoz. Én is nagyon szurkolok neked, és Global-nak, hogy sikerüljön!
Mircsi
2017-02-09 10:34:38
Sziasztok, megjött..18dpo-n, hihetetlen.27-28 naposak szoktak lenni a ciklusaim, missedab után most jött meg negyedjére, lehet még nem állt helyre teljesen...ez van :-(
Global szorítok :-)
Andi remélem minden rendben lesz :-) csak ne idegeskedj!
global
2017-02-09 09:28:13
Sziasztok!Tegnap kicsit elnéztem a hőmérőt, de csatolom a friss görbét, még nem jött meg, de szerintem megfog!Mindenkinek szorítok!
global
2017-02-08 08:05:35
Szia Andi198729!
Nagyon szorítok Nektek hogy minden rendben legyen!
A mai görbém visszaesett kicsit, már kezdem feladni, szerintem csak késik kicsit, de megjön!Mircsi Nálatok mi a helyzet, szerintem Te babás vagy!? :))
Andi198729
2017-02-07 18:54:44
Sziasztok, ma voltam ultrahangon, mensi szerint már 7 hetes vagyok, azonban megint csak a petezsák, és a szikhólyag látszódott. 2 hete voltam ultrahangon, akkor 6 mm-es volt a petezsák, most meg már 20 mm. Embriót még nem látott sajnos, megnyugtatott a doki, hogy ne aggódjak, lehet később fogant, ez még belefér, hogy nem látszik. Jövő hétre visszahívott vizsgálatra, akkor már elvileg látszódnia kell. Most elkezdtem aggódni, nehogy valami baj legyen, szeretném ezt a picurt, jövő hétig tűkön fogok ülni.
Eprike
2017-02-07 16:34:53
Lehetséges terhesség :) De ez csak jósló teszt, ha tényleg babás vagy két nap múlva a hcg már látszani fog, de lehet már holnap is. Nekem mikor a hcg 4 nappal hamarabb iszonyat halvány volt (facell) x-epilen keresni kellett akkor napközben az ovu már full pozi volt.
Persze tudod ez csak jósló, meg nekem nem terhesen az ovu teszt mensi napján negatív volt. De nem tudni nálad hogy szokott lenni. De ez is egy + jó jel most neked :)
Mircsi
2017-02-07 15:53:13
Eprike! csináltam ovu tesztet, az full pozitív, azonnal. Ilyenkor mi van?
Eprike
2017-02-07 13:29:12
Mircsi, azért, mert meg kellett volna már jönnie, és hülyén nézne ki, ha későbbi napokat jelezne. Ha negatív lett attól még később lehet pozitív :) Drukkolok, a hőd azért még szépen tartja magát :) (Esetleg, ha van ovu teszted lőjj el egyet, hátha az erős pozi :))
Egyébként 37 vagyok és 3. babát szeretnénk az első kettő rögtön sikerült, így nekem is új ez a helyzet!