Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Bea83
2017-03-02 22:01:12

Sziasztok gondoltam megkerdezem hogz mi a velemenyetek a görbémröl? 22-en voltam orvosnal es azt monta hogy pco gyanu fennáll policisztés szerkezetű a petefeszkem de most nincs ciszta lehet hogy volt mar peteeresem ,Elotte valo nap nagyo feszitett a mehem ay ovu teszt akkor mar nega volt de elotte ket nap viszont pozi szerintetek lehet baba?
BKATA77
2017-03-02 21:19:37

Köszi Andi neked is a hozzászólást. Ma nem vettem tesztet így holnap még nem tesztelek,mert mindenképp reggel akarom
Andi198729
2017-03-02 11:17:51

BKATA77, szerintem a csalódás elkerülése végett a legjobb ha a 18. DPO után tesztelsz, ha addig nincs mensi. Én is csak akkor mertem, nehogy koppanjak egy nagyot. Valószínű azért volt még negatív, mert korai volt a teszt. A szúrkálás jó jel lehet, mert az nekem is volt. Én az ovu utáni héten éreztem több napon keresztül. Biztató lehet az is, ha a hőd nem esik le.
BKATA77
2017-03-02 11:01:31

Köszi globál. Szerintem neked be fogja húzni az ovut .
global
2017-03-02 09:46:47

Szia!Szerintem esélyes lehet 2 nap múlva ha a hő nem esik le akkor tesztelj újabbat!Én most így állok! :)Igazából ebből semmire nem tudok még gondolni, az előző ciklusban is hasonló volt csak akkor nem jól időzítettünk valószínűleg!Szorítok kata!
BKATA77
2017-03-02 09:08:59

Sziasztok! Rég jártam itt,látom sok az új a régiek közül nem nagyon látok már itt nagyon senkit.
Ez az én görbém elég fura a gép nem jelölte az ovu napomat,de én tudom hogy 16-án volt és szerencsére akkor is sikerült a lamur.Igaz nem mindig tudok rendesen mérni reggelente elég sok idő eltérés van a mérések között. Menszinek semmi jele.
24-én rózsaszínes folyás nagyon enyhén csak a bugyimba ,25-én semmi, 26-án barna folt a bugyimba nagyon kevés ,28 án enyhe has feszülés és tegnap is egész nap. Este még fekvéskor egy nagy nyilalás a hasamba. Mára megint semmi. Mindent feljegyzek. Tegnap csináltam egy x-epil tesztet az negatív volt.Már úgy vagyok vele nem a gép jelölést figyelem,hanem a 16-ától ami mára ha jól számolom 14 nap a luteális. Nekem 12-13 szokott lenni legjobb esetbe. Jah és 26 napos ciklusokkal,de mivel ebbe a hónapba később volt ovum így ezt ki is tolja. Amit észrevettem magamon nagyon izzadok ,és a fáradság . Melleim nem fájnak .És sűrűbben járok pisilni. Szerintetek? Szívesen hallgatom meg a véleményeteket.
Köszi
Mircsi
2017-03-01 11:14:30

Sziasztok!
Akkor csak annyit tudok mondani "Az erő legyen velünk" :-)
Andi198729
2017-03-01 09:52:58

Mircsi, szerintem is esélyes a baba, hiszen a spermiumok több napig is életképesek lehetnek. Ovu előtt szeretkeztetek 1,5 nappal, így simán lehetséges, akkor késtétek volna le, ha ovu után egy nappal szeretkeztetek volna.
Andi198729
2017-03-01 09:47:48

Szorítok nektek lányok, hogy sikerüljön a baba! :)
global
2017-03-01 09:22:25

Szia Mircsi!Szerintem ne vedd biztosra hogy lekéstetek, mert ha este voltatok együtt és 18. hajnalba volt ovu, akkor az csak 1,5 nap és ha apa katonáival minden rendben akkor még esélyes!Szorítok, majd jelentkezz!Mi ovu előtti este, és aznap is voltunk együtt este!Kíváncsi leszek! :))

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!