Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
minacintia96
2017-03-04 21:31:32

Sziasztok! Már nagyon izgulok,mert még mindig nemjött meg, de semmi tünet nincs holnap lessz 5 napja hogy késik, de nem akarok még tesztelni mert nemtudom hogy kimutatja e már!
BKATA77
2017-03-04 21:07:50

21. ciklusnapon ,azaz február 16-án volt egyébként az ovum. Eléggé kitolta az ovumat ebbe a hónapba nem jellemző hogy ennyire későn van,általában 26 naposak a ciklusaim és középidőben az ovu,ez a mostani eléggé késő volt.
Majd meg látom mit mutat a holnapi ,mert hogyan lehetséges az,hogy egy lh teszt pozitív reggeli pisiből úgy ha még menszim sem jött,meg hát a következő ovuhoz meg korán lenne és nem a reggelit kellene használni. Főleg úgy hogy menszesz sem volt mitől lenne ovu? :) Hát furcsa ez nekem most
BKATA77
2017-03-04 20:57:58

Jah és menszim sem volt most még nem jött meg. De ezt már az előzőekben leírtam részletesen,hogy van nekem ez a ciklus most:)
BKATA77
2017-03-04 20:55:05

Nem tudom milyen volt akkor,mert az első lh tesztemet lőttem el ma reggel,erősebb volt a tesz csík mint a kontroll 2 percen belül.
Nem vagyunk egyformák, nem egyformán termelődik a hcg mindenkinél.
Azt kell figyelni a jóstesztnél hogy több napot kell figyelembe venni és ez után lehet következtetni,erősebbnek kell lenni a teszt résznek vagy ugyan olyan erősségűnek akkor pozitív. Holnap is tesztelek egyet ezzel és meg nézem mit mutat ha pozitív akkor hétfőn hcg-vel is tesztelek. A jóstesztek pár nappal hamarabb mutatnak amit még a hcg nem mutat mindenhol ezt olvasni.
Eprike
2017-03-04 20:22:03

Kata, nekem 13. dpon full pozi volt az LH teszt :) Bár előtte két nappal már a hcg is halványka volt.

Egyébként onnan tudnád biztosra, hogy neked beválik az ovu teszt, ha korábban mensi körül negatív.

Én egyszer próbáltam mensi előtti napon akkor hómező volt, babásan viszont full pozi még napközben is :)

Drukkolok, nagyon biztatóan állsz :) Mikor tesztelsz? 16. dpo-n már kell lennie pozi tesztnek. Nagyon szorítok!!!!
BKATA77
2017-03-04 17:52:01

Számításaim szerint 16 dpo nap
Andi198729
2017-03-04 17:27:44

Kata, mióta késik a menzeszed? Mert ha az ovu utáni 18. DPO-n vagy, akkor az már biztató lehet.
BKATA77
2017-03-04 16:02:09

Sziasztok!

Várakozok még a hcg teszteléssel. Viszont egy LH el lőttem reggel jóstesztként ami totál pozitív lett. Nem tudom mennyire lehet benne hinni,azt olvastam róla van akinek bejön van akinek nem. Szóval nem tudom ,de legalább már van egy pozi tesztem :)
global
2017-03-04 07:25:32

Szia!Szerintem a 17cn volt az ovu!Szépen alakul a görbéd!Szorítok!
Mircsi
2017-03-04 06:55:59

Szia global! Én ma így állok. Hát nekem se volt még ilyen hónapom, hogy az ovut ne tudjam pontosan mikor volt.
Drukkolok neked :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!