Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2017-02-21 15:59:33

minacintia96, én is így voltam anno, mióta próbálkoztunk, szeptemberben volt az első próbálkozás, és teljesen beleéltem magam, hogy tuti sikerült, én is hányingert éreztem, meg mellfeszülést, késett a menzesz, a hőm magas volt, aztán bumm, estem egy nagyot, mert megjött, váratlanul, de emlékszem, még annak ellenére is bíztam benne, hogy hátha sikerült, mert hátha van olyan, hogy megjön, aztán mégis terhes valaki.

Bettylovebaby, nekem sosem oda rakta be a rendszer, amikor ténylegesen volt az ovum, nekem ez a hőmérőzés, meg hőgörbe vezetés se jött be, sosem sikerült, mikor ezzel próbálkoztunk, emlékszem augusztus vége szeptember elejei sikertelen próbálkozásnál is berakta az ovum 08.31-re, de totál nem akkor volt, hanem 09.02-án. Aztán szeptember végén is, 09.29-re rakta az ovut, de 09.28-án volt ténylegesen, tehát 29-én hiába voltunk együtt, lekéstük az ovut. Egyedül az ovuteszt segített a pontos időzítésben :) Ezzel sikerült csak.
Bettilovebaby
2017-02-21 09:59:18

Sziasztok!
Akiknek sikerült gratulálok! A többieknek pedig szoritok!
Még új vagyok, fél éve próbálkozunk, itt egy hónapja.
Az első hónap érdekes lett az ovumat jól el rakta, mert akkor nem lehetett. Feb 1-én volt este tojásfehérje folyásom és 2-án középidős fájásom akkor este voltunk is együtt , de úgy látszik már késő volt.
Tapasztalt már valaki hasonlót, h nem ott lehetett az ovuláció?
minacintia96
2017-02-20 13:15:55

Andi198729: Hát igen többször voltam úgy hogy annyira beleéltem magam, aztán amikor megjött teljesen kibuktam. De már annyira szeretnék kisbabár! :( Nagyon rajta vagyunk aztán remélem hogy mihamarabb sikerül már. Úgy döntöttem hogy mivel még maradt a Femibionból azt még elfogyasztom aztán váltok az Elevitre, aztán majd kiderül hogy hatásosabb e.
Andi198729
2017-02-20 11:45:47

minacintia96, egy pici pálinka semmi bajt nem okoz, hisz nem töménytelen mennyiségben fogyasztottál. Szurkolok nagyon, hogy összejöjjön a baba, de még van sok nap nemvártig, majd ha késik, lehet reménykedni. A hányinger, és szagokra való érzékenység majd csak jóval később alakul ki, terhességi tünetnek még nagyon korai lenne. Sokszor bebeszéljük magunknak a tüneteket, mert azt akarjuk hinni. Én is mikortól próbálkoztunk a babával, szinte mindent beképzeltem magamnak. Amikor meg januárban végre nem jött meg, akkor meg el sem akartam hinni, hogy terhes lehetek, mert nem akartam beleélni magam, inkább arra gondoltam, biztos más miatt késik. 1 hét múlva mertem csak tesztelni.
minacintia96
2017-02-18 10:17:24

Andi köszönöm a tanácsot! 10 nap mulva kellene megjönnie, de 2 napja elèg furán vagyok, folyton hányingerem van a kedvenc parfümöm illatától tegnap majdnem hánytam! Nemtudom milehet, jolnenne összejött volna! De azt szeretném kèrdezni hogy tegnap ünnepeltünk és koccintottam èn is ès kb fél kis pohár házipálinkát ittam, szerintetek okoz valami problémát ennyi? :(
Andi198729
2017-02-17 10:07:35

minacintia96, a nőgyógyászok szerint a Femibion jobb mint az Elevit. Az Elevitről azt hallottam, hogy gyakran okoz rosszulléteket. De ha te azt szeretnéd szedni, akkor szedd nyugodtan, kipróbálod, aztán ha nem válik be, választhatod a Femibiont. Elvileg ugyanazok a vitaminok vannak mindkettőben.
Edina, szerintem várd meg a vasárnapot, és csinálj újabb tesztet, akkor lesz biztos minden, ha a teszt pozitív, és az orvos is megerősíti a terhességet, mikor már tényleg ott a petezsák, és a szikhólyag.
Edina1985
2017-02-16 19:41:34

mai teszt negatív, de ha késői peteérésem volt, az még akkor korai, vasárnapnál elébb nem érdemes tesztelni.
Edina1985
2017-02-16 19:40:23

ez az uh 15.-én készült, a nemvártam napján. ma kissé pecsételek. 21 napos vérvételi eredményem: progeszteron 190 felett, ösztradiol 2872. doki szerint, mivel 10 mmes a nyálkahártyám és a sárgatestem is 17×12 mmes, még bármi lehet. sosem késett nekem még. csak az a kifejezett rajzolatot mutató nyálkahártya bíztat még engem. szerintetek is bizakodhatok?
minacintia96
2017-02-16 18:54:14

Andi1987292017: És az mennyire használhat? mert az elevitről is hallodtam hogy jóval hatásosabb.
Andi198729
2017-02-16 18:37:12

Edina1985, mióta nem jött meg a nemvárt? Tesztet csináltál? Ha csak ennyi szerepel a papíron, akkor szerintem érdemes várni, míg kb. 5 hetes leszel, mert akkor ha van baba, jó eséllyel már látszódni fog a petezsák a szikhólyaggal.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!