Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!Kata teszteltél már?Minacintia szorítok!Én ma így állok, az elmúlt 6 hónap mérésénél egyszer sem volt hogy már a 4, dpon 37 a hőm, mindig 8-9 dpo egy napra fel ment aztán vissza, ez minden esetben így volt!Meg ami még fura hogy mindig fokozatosan ment fel a hőm, most meg 2x is jól megugrott!Remélem a kis pocaklakó miatt!Izgulok! :)) Enyhe mell érzékenység is van ,de az ilyenkor szokott lenni mindig!Mircsi hogy állsz?
BKATA77
2017-03-03 21:51:39
minacintia van görbéd?
minacintia96
2017-03-03 20:44:55
Sziasztok!!! Hát nekem 3 napja késik,és nem tudom mivan. Nagyon izgulok hogy hátha sikerült,de nem akarom magam beleélni nagyon, mert már többször is volt hogy 3-4 napokat késett! Ugyhogy most nagyon izgulunk!!!!!
Bea: Neked is kitartás már miis nagyon rajta vagyunk es varjuk a babát, hiába mondják hogy ne stesszeljunk rajta annyira nehét! :(
Andi198729
2017-03-03 11:01:06
Sziasztok, sajna nincs görbém, én novemberben abbahagytam a hőmérőzést, mert nagyon stresszelt, és mint már korábban írtam, nem adott pontos eredményt, amikor hőmérőztem, mindig elkerültük az ovut. Untam, hogy minden napom a hőmérőzés körül forog.
Bea, hidd el jobban jársz, ha nem görcsölsz rá, saját tapasztalatból beszélek, mi is amikor elterveztük, hogy babát szeretnénk, nagyon rágörcsöltem, alig vártam, hogy vége legyen a menzesznek, és közeledjen az ovu, mindent eköré építettem, aztán pedig dühös voltam, és csalódott, amikor nem sikerült, és megjött, kérdéseket kerestem, hogy miért nem sikerülhetett, mit csináltunk rosszul, mások szerencsésebbek, hogy sikerül nekik, aztán magamban kerestem a hibát, hogy biztos valami probléma van, el is döntöttem, hogy elmegyek majd hormonvizsgálatra, de erre szerencsére nem került sor, mert sikerült, és pont akkor, amikor lazábban fogtam fel a dolgokat, elengedtem a görcsös akarást, úgy voltam vele, majd jön amikor jönni akar. Persze, elterveztük az együttlétet, ovuteszttel időzítettünk, de úgy fogtam fel, ha most sem sikerül, ott a következő hónap.
global
2017-03-03 08:31:15
Szia Andi fel raknád a görbédet, ha van !Köszi!
global
2017-03-03 08:25:11
Sziasztok!Én ma így állok,a rendszer szerint 17 napon volt ovu, de én tudom hogy csak 18.cn volt, így ma 3.dpo-vagyok!Szorítok mindenkinek! :))Semmi mást nem érzek!
BKATA77
2017-03-03 08:13:48
Sziasztok
Ez nekem a mai
Bea83
2017-03-03 07:41:27
Köszi a választ tulságosan vágyok a babára lehet nem kellene ennyit töprengeni rajta hogy jön vagy sem majd jön ha akar :D
Mircsi
2017-03-03 06:52:57
Fuuu, de messze vagyok még :-) :-)
Global hogy állsz?
Eprike
2017-03-03 06:31:32
Kedves Bea,
a jelenlegi görbédből csupán annyi derül ki, hogy volt ovu :) Babára gyanakodni igen csak korai lenne. A hőd szépen fent van, szóval még tényleg bármi lehet. De láttunk már itt csodaszép görbéket is baba nélkül :S
Nekem annyi a tapasztalatom, hogy 12. dpon nem lefelé indult a hőm, hanem felfelé mikor babás lettem. Bár már előtte levő nap, pozi lett a tesztem.