Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Mircsi
2017-03-01 06:58:27

16.voltunk utoljára együtt, ma húzta be a rendszer az ovut..úgy nèz ki erről a hónapról lekéstünk...
global
2017-03-01 05:35:49

Szia!Én még nem jártam így!Elindult felfelé a hőm, most már csak a csodába bízom! :))Tegnap volt pém!
Jashmine
2017-03-01 00:34:46

Sziasztok.Ugy jart màr valaki, h nem nyitott uj ciklust a rendszer? Hiaba irok be minden adatok megis az elozot folytatja mar napok ota...Naponta visszalepek par nappala ezelottre, bejelolom a menstruaciot is es nem jelenik meg az uj tabla :/
global
2017-02-28 15:47:41

Szia Andi!Tegnap este 22h körül levadásztam apát! :))Remélem ez elég volt!Azért még ma is összebújunk! :))
Andi198729
2017-02-28 14:20:18

Global, igen, ma van akkor ovud ( vagy volt hajnalban) bár ez változó, kinek mikor van. Ha a pozitív ovutesztet negatív nap követi, akkor van ovu. Nekem is így volt. Tehát vagy tegnap este vagy ma hajnalban vagy reggel kellett volna együttlenni, de hátha még nem késő. Hajrá, mindent bele! ;-)
global
2017-02-28 11:57:38

Sziasztok!Most csináltam Lh tesztet ami negatív lett, tegnap ilyenkor egyforma volt a két csík!Valószínű ma van ovum!Kíváncsi leszek hogy alakul!remélem az infókkal másnak is tudok segíteni!
global
2017-02-28 10:17:02

Szia!Én 37 vagyok van 2 kisfiam akik spontán rögtön jöttek :), most 3. babával próbálkozunk, ez a 3 ciklus amin néztem a hőmet és pont akkor voltunk együtt, iszok cickafark-palástfű, meg szedek barátcserje és d vitamint, mert az lh fázisom nagyon rövid volt, 9 nap!Most már sikerült 14 napra kitolni, remélem!
Mircsi
2017-02-28 10:02:44

Szia!

Nekem van egy 9 éves kislányom, elváltunk, és a mostani párommal egy éve próbálkozunk, terhes is lettem, de a 10. héten (okt 24-én) volt egy misseab-om :-(
Az után ez a második élesben ment hónap, addigra jöttem rendbe teljesen.
Amúgy Én most töltöttem a 40-et..
Ti mióta próbálkoztok?
global
2017-02-28 08:53:46

Szia!Én Lh tesztelek is tegnap egyértelműen pozitív volt, ma kora délután még megnézem, ha ma negatív akkor talán a tegnap esti akció sikerre jár! :)
A 16. napon az szerintem esélyes ,ha apa is egészséges! Mióta próbálkoztok?Első baba?
Mircsi
2017-02-28 08:50:36

Szia Global!

Semmi :-)
16. -án voltunk utoljára együtt, úgyhogy most passzolok, még ilyen hónapom nem is volt hogy ne legyen egyértelmű hőmérséklet szerint mikor van ovum.
Még két nap mérek, aztán elengedem, úgy is ki fog derülni :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!