Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kolibri jó egészséget kívánok nektek:) vigyázz magatokra
BKATA77
2017-03-06 21:21:10
globál, Kolibri köszönöm,kedvesek vagytok :)
Kolibri84
2017-03-06 20:56:37
Kata en egy hasonloan szokatlan ciklusban lettem terhes. Ketszer ovulaltam nehany napos kulonbseggel. Csutortokon toltom a 28. hetet a sracokkal!
Utanaolvastam es ugy nez ki, hogy neha megesik, hogy ketszer ovulalunk, neha meg egyszer sem.
Kivanom a legjobbakat, szoritok nagyon!!!
global
2017-03-06 20:34:58
Szia!Hát remélem hogy többször volt ovud, és sikerül!Akkor remélhetőleg legalább az egyik megmarad!Szorítok!Majd írj hogy mi újság!
BKATA77
2017-03-06 20:31:33
Ezért is furcsállottam ezt a ciklust,mert nekem mindig idáig így fel ugrott ovu után a hőm és tartotta is egész a menszeszig.Ezért nem érettem ezt az egészet még nem volt ilyen ciklusom soha.Egyébként 26 naposak a ciklusaim és 13 naposak a luteálisaim. Meg hát az ovut is mindig érzem ,tapasztalom is mint a mostaninál is február 16-án volt, használtam lh tesztet is, nyilalás,szurkálás,nyák is meg volt,sőt mell érzékenység is. Tehát nekem ez a legutóbbi ovu ami furcsa és ez miatt nem értettem ezt az egészet.
BKATA77
2017-03-06 20:25:39
Eprike én is így gondolom talán igazad lehet ebben. Én nem írtam,hogy trifázisos görbe. Tudom mit jelent a trifázisos már egy ideje próbálkozunk a második babával,ugyanis nekem már van egy fiam aki már nem is olyan kicsi:)
A vizsgálatokon amin lehetett át estem,minden rendben velem is és a férjemmel is. Ondó vizsgálat is meg volt nála.
BKATA77
2017-03-06 20:19:26
mistimi köszi,hogy te meg értetted :)
BKATA77
2017-03-06 20:18:30
Andi szerintem félre értettél,olvasd el még egyszer amit meg osztottam:) ez nem az én története azért is kezdtem úgy hogy mit találtam amit olvastam és ezért osztottam meg :)
Eprike
2017-03-06 19:16:46
Kata szerintem is csak most lett ovud, eddig nem tudott megrepedni a tüsződ. Egy görbe akkor trifázisos, ha ciklus első felében alaphő ovu után megemelkedik tehát fentebb is marad és utána kb beágyazódáskor MÉG feljebb megy. tehát mondjuk pl ( 36,3-36,5 a hő majd ovu után 36,6-36,8 5-6 napig aztán hirtelen még feljebb megy 36,9-37,1) Tehát 3 külön álló tartomány van. Ezek egyébként nagyon ritkák, de szinte mindig babát jelentenek.
Kata elég hosszú a ciklusod, bocsánat már nem tudom milyen vizsgálatokon estél át illetve van e bármi betegség. Nekem nem nagyon volt peteérésem és hosszabbak lettek a ciklusok, IR diéta és gyógyszer egyből rövidített rajta.
De most szépen megugrott a hőd, még a baba is összejöhet :) Legyetek együtt és hajrá :)
mistimi
2017-03-06 15:53:45
Sziasztok!
Én értem amit Kata ír, szerintem nem róla szól, csak találta valahol a sztorit. Amúgy clostyval simán előfordulhat, hogy nem egy hanem több pete érik meg, nekem is anno mondta a nőgyógyász, hogy mivel ez stimulál, előfordulhat, hogy ikreket is össze lehet hozni vele.
Szerintem amúgy Kata a görbéd alapján csak most volt az ovud. És szerintem a pozitív ovu teszted is ezt támasztja alá és nem a terhességet. De szerintem pár nap múlva okosabb leszel, ha fent marad a hőd, és magasabban, mint a korábbi vélt ovu után.
csatolom én is a görbém. sajnos én is a nehéz eset kategóriába esek. Én is azt hittem, hogy megvolt az ovum múlt héten, a rendszer is behúzta, a hőm is elkezdett emelkedni, sőt még ovu teszteltem is amit én pozitívnak értékeltem, de most megint két napja 36.6 a hőm ami nekem az alap, és nekem ovu utén 1-3 nappal már 37 fok körül szokott lenni a hőm.
Ja és sajnos hosszú 38-45 naposak a ciklusaom.