Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Natus,
Köszönöm a biztatást :-)
Mára kicsit lejjebb ment a hőm, ezért előre hoztam a holnapi tesztelést, nem bírtam kivárni...
Pozitív lett :-D
Csendben vagyok nagyon boldog, mert ugye vasárnapra NEM várom...
Remélem minden rendben lesz, mert rendben KELL lennie :-)
Szurkolok nagyon neked és a lányoknak is!!!
Natus
2020-03-16 18:49:33
Rosie:
Én is aztán mindent be tudok képzelni magamnak, még betegségeket is.
Én is kivarok, nem tesztelek... Kiborito látvány az az egy csík.
Natus
2020-03-16 18:40:44
Micike:
Csodaszép a görbe :) nagyon drukkolok a két csíkért. Írj majd.
Micike03
2020-03-16 05:13:23
Natus,
Köszönöm a biztatást ;-)
Minden jel arra utal, hogy sikerült, szerdán tervezek tesztelni.
Szorítok én is neked és a többieknek is :-)
rosie
2020-03-15 09:05:52
Natus igen én is ezt tapasztalom....a szív az teszi a dolgát és bizony amit szívből szeretnénk azt nem lehet csak úgy pikk pakk elengedni.....tegnap már majdnem bepörgettem magam hogy a járványügyi helyzet miatt tudnom kell hogy mi a helyzet....majdnem berohantam a rossmannba tesztekért de aztán csak nem mentem ....mert akkor nekikezdek a negatív tesztektől meg olyan világvége hangulatom tud lenni hogy csak na.....egy hét és úgyis kénytelen leszek szembesülni vele...ebben a ciklusban egyébként semmit de semmit nem érzek...érdekes módon mellfeszülés sincs ...kezdem azt gondolni hogy az érzéseket mellfeszülést szúrkálódást is magának generálja az ember mert szeretné.
Natus
2020-03-15 08:13:03
Rosie:
Szerintem aki tényleg akar babát, annak igenis nem könnyű elengednie ezt a témát... Ahhoz sok idő kellene. De szorítok, hátha ez válik be nálatok :)
Micike:
Nagyon szép görbe, hátha egy kis katona odaért annak ellenére hogy maskorra vartad az ovut. Szorítok!
Azóta nekem már többször leesett :D
Micike03
2020-03-14 11:59:30
Sziasztok,
Mindenki jól eltűnt.. :-o
Natus, szép kezdés ;-)
Én most így állok:
rosie
2020-03-13 14:42:15
Húúú tényleg szép görbe :-) hát én most szabadságon vagyok se nem hőmérőzök se nem tesztelek az együttléteket se időzítettük úgyhogy az esélytelenek teljes nyugalmával várom a jövő hét végét hogy megjöjjön....eddig nem is foglalkoztatott a kérdés de most hogy haladok a ciklus vége felé megint előjött.....gondolom nem fog ez csak úgy elmúlni hanem szépen fokozatosan.....pedig azt hittem hogy nem fog foglalkoztatni de be kell hogy valljam hogy de igen .
Natus
2020-03-13 12:31:13
Szia rosie!
Én jól vagyok, csak hulla fáradtan. A lurkó napok óta nagyon korán kel... Eddig még biztató a görbe...
Te hogy vagy?
Köszönöm a biztatást :-)
Mára kicsit lejjebb ment a hőm, ezért előre hoztam a holnapi tesztelést, nem bírtam kivárni...
Pozitív lett :-D
Csendben vagyok nagyon boldog, mert ugye vasárnapra NEM várom...
Remélem minden rendben lesz, mert rendben KELL lennie :-)
Szurkolok nagyon neked és a lányoknak is!!!