Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Progit szedd bátran, remélem a doki meghagyta mennyit kell. Nekem reggel 200 este 300 kellett...
Szedjél most E vitamint az nagyon segít az elején :) D vitamin is fontos, de minimum napozz :D
Dokihoz én missed ab miatt inkább 6 hét végén mennék, akkor embrió már tuti lesz szívhanggal.
Kívánom, hogy végre minden szuper legyen nektek :) Küldöm a pozitív energiát :) Kitartás és bízzunk a legjobbakban :)
Szaby86
2017-03-31 05:31:47
Sziasztok!
Ma reggelt teszteltem pozitív lett!!! :)
Örülünk nagyon, de azért az előző missed ab óta van bennünk félelem is.
Ma így el is kezdem szedni a progeszteront.
Orvoshoz pedig a 7-8. hét környékén ajánlott először menni, ha nincs panasz, ugye?
Amikor már biztosan kell lennie szívhangnak is.
Kira84
2017-03-30 22:09:35
Tímeaaa9118 Szia, hát nagyon bizakodom hogy végre sikerül, Te hányadik napnál jársz? Nekem ez a 13 napom a ciklusban.
Tímeaaa9118
2017-03-30 20:49:27
Kira szuper híírek drukkolok :D a tiéd sokkal jobb lett és az tuti repedni fog :)
Az enyém méhnyálkahárta 9 mm és van 2 16 mm-es és egy 17 mm-es tüszőm....
Kira84
2017-03-30 19:48:13
Andi198729 Szia igen én is remélem hogy holnapra megreped, ahogy haza értünk harcba állítottam a párom :) mindent a cél érdekében. Holnaptól viszont Duphastont kell szednem a 28 napig,persze mielőtt elfogyna csinálok tesztet majd, mivel progi hiányom van el akarom kerülni hogy megint baj legyen ha pozi lenne a teszt..Rögtön szolok a dokimnak hogy meglegyen a további pótlás.
Andi198729
2017-03-30 15:41:34
Kira,a jobb ováriumból tuti repedni fog a tüsző, a mérete alapján, majd a holnapi hőből kiderül, ma mindenképp legyetek együtt, és holnap hajnalban :) Szorítok ;-)
Kira84
2017-03-30 14:55:45
Sziasztok lányok, végre hazaértem a dokitól. Szóval nagyon megörültem végre látom a fényt talán most sikerül.
Endometrium :11,10mm
Jobb ováriumban:23,3 x 20,9mm tüsző.
Bal ovárium:9,6 x 7,6 és több apró
Ma le is esett a hőm és nagyon remélem hogy meg is fog repedni..
Amit mér rá irt hogy szabad hasűri folyadék 6mm, de én nem tudom hogy mi az, Tudja valaki? Mert ez elfelejtettem megkérdezni.
Andi198729
2017-03-30 11:37:56
Igazad van Global, az a biztos, így biztosan nem csúsztok le róla. Még nem tudjuk a baba nemét, amikor a 12.héten voltam genetikain, próbálták megnézni, de csak egy pöcök látszódott, az alapján bármi lehet. Lányra tippelt, de mikor visszakérdeztem, hogy lehet még fiú? Azt mondta, hogy lehet hogy már most is fiú. Szóval nem kaptam pontos választ. Én fiút szeretnék, férjemnek teljesen mindegy a neme. A mostani 14.heti ultrahangon meg aludt a picur összegömbölyödve. Férjem azt mondta, hogy mi lenne ha meglepi lenne, és nem akarnánk megtudni szülés előtt, végülis lehet igaza van. Nem akarja, hogy ha esetleg mégsem fiú, akkor csalódott legyek, mert sajna ismer, ha valamit a fejembe veszek, akkor az nem lehet másképp.
Tímeaaa9118
2017-03-30 11:30:59
Global sztem ha emelkedik folyamatosan a hőd akkor az mar megrepedt. En ma megyek uh-ra. Kira te is ugye?
global
2017-03-30 11:19:10
Sziasztok!Igen lányok!Veletek mi újság?Van görbétek!?Andi tudjátok már a baba nemét? :)
Én úgy döntöttem hogy amíg nem ugrik meg a hőm addig minden nap akció apával, hátha elkapjuk, egyszer csak megreped! :)))
Progit szedd bátran, remélem a doki meghagyta mennyit kell. Nekem reggel 200 este 300 kellett...
Szedjél most E vitamint az nagyon segít az elején :) D vitamin is fontos, de minimum napozz :D
Dokihoz én missed ab miatt inkább 6 hét végén mennék, akkor embrió már tuti lesz szívhanggal.
Kívánom, hogy végre minden szuper legyen nektek :) Küldöm a pozitív energiát :) Kitartás és bízzunk a legjobbakban :)