Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszönöm Eprike!!
Igen, nagyon várjuk!! :)
És ahogy belegondoltam az előző missed ab miatt jobb is, hogy többször megvizsgál.
Mert az előző terhességnél 6 hetesen még minden rendben volt 8 hetesen meg már nem élt. :( :(
De most már mindenképp a pozitív dolgokra kell gondolni!!
Eprike
2017-04-06 17:20:06
Szaby, nekem is 32 naposak a ciklusaim, utsó mensivel számítva 6+4-nél mentem dokihoz. Ekkor 6 hetesnek írta a doki 4 mm-es pulzálással embrió volt már :)
Ahhoz nem túl korai, hogy megállapítsák a terhességet, illetve, hogy jó helyen van e a babóca :) Utána én javasolnám az előzmények tükrében, hogy 2 hétre rá nézzenek meg újra. 3-4 hetet szoktak mondani, de na... Én pl minden héten mentem... tudom ez sem a legjobb, de nagyon féltem... egyik héten magán doki másik héten sztk...
Szorítok nagyon, gondolom már nagyon várod, hogy láthasd picipöttyöt :)
Szaby86
2017-04-06 16:38:34
Sziasztok!
Jövőhétre kaptam időpontot csüt-ön a nőgyógyászomhoz.
De akkor még csak kb. 6 hetes pár napos leszek.
Nem korai még ez az időpont?
Azért gondolom mert lehet még szívhang sem lesz.
Mert február 25-én volt az utolsó menstruációm első napja, és általában 30-31 naposak a ciklusaim.
newsee85
2017-04-06 16:02:43
Global ,Mircsi, Kira nagyon szép a görbétek drukkolok :) ;) Nekem leesett tegnap és ma ott is maradt,hát nem tudom....:( vasárnap/hétfőre nem várom
Kira84
2017-04-06 10:53:37
global köszi a drukkot aranyos vagy,13 mán megyk uh ra a ciklus 27 napján ,rám akar nézni a dokinéni meg szerintem lesz egy vérvétel is mert úgy is az lesz a mérvadó... :)
global
2017-04-06 10:39:15
Sziasztok!Mircsi nagyon kíváncsivá tettél!Kíra nagyon szépen alakulsz! :))
Kicsifény szuper az anyag amit átküldtél, így sokkal könnyebb dolgom lesz! :))
Köszönöm!
Kira84
2017-04-06 09:03:16
Sziasztok én ma így állok.
Andi198729
2017-04-06 08:24:08
Mircsi, nagyon szép görbe idáig, megy a drukk ;-) Szerintem még egy nap, és tesztelhetsz nyugodtan, ha jól látom ma vagy a 16. ciklusnapon, ez biztató :)
Global, remélem neked is sikerült, neked is szorítok :)
Andi198729
2017-04-06 08:20:53
Sajnálom Minacintia! Tudom milyen érzés, mikor megjön, nekem is volt benne részem, amikor belekezdtünk a babaprojektbe, egyszerre munkálkodik az emberben a düh, és csalódottság, és a kérdés, hogy miért nem sikerülhetett, amikor még az időzítés is jó volt. De ne add fel! Nekünk sem elsőre sikerült, de nem adtam fel. Méhpempőt használod? Én csak ajánlani tudom, valamint az ovulációs teszt használatát is, hátha ezek mellett végre sikerülni fog. Nekem ezekkel sikerült, csak önmagában a hőgörbe nem hozott sikert.
Mircsi
2017-04-06 08:17:03
Sziasztok.
Hát nekem az az érzésem a progi tartja fent a hőt, ma nem csináltam tesztet, adok még egy napot..holnap reggel ellövök egyet, ha negatív, akkor sajnos új hónapot kell kezdeni ..
Igen, nagyon várjuk!! :)
És ahogy belegondoltam az előző missed ab miatt jobb is, hogy többször megvizsgál.
Mert az előző terhességnél 6 hetesen még minden rendben volt 8 hetesen meg már nem élt. :( :(
De most már mindenképp a pozitív dolgokra kell gondolni!!