Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!Nekem tegnap reggel 2 csepp volt!Azóta semmi!Most nem tudom mi van!A hőm még lent van nagyon!Szorìtok!
newsee85
2017-04-08 09:07:56
Sziasztok!Kira nagyon drukkolok higy sikerüljön szerintem eddig jól halad a görbe. :) Nekem úgy néz ki sajnos megjön. :( Megbeszéltük a férjemmel eljezdi szedni Folandrolt amit a doki ajánlott én meg megpróbálom az ovu tesztelést.Ezek még kimaradtak eddig. D
Kira84
2017-04-08 08:22:09
Sziasztok,Így állok ma hogy mi lesz ebből hát majd el válik.
global
2017-04-07 19:48:22
Sziasztok!Hát nekem szerintem holnap megjön, de talán most jobb is így!Már volt pár csepp ma!DE szorítok! :))
Eprike
2017-04-07 11:56:50
Nekem az a hülye bogyó durva hasmenést okozott XD Ezért én kaptam meforalt helyette, attól semmi bajom nem volt. Elviekben a tejes dolgokkal nincs jóban meg a gyors ch-kkal xD
Ha egy hét után is vacakul lennél tőle akkor kérd a dokid, hogy váltsa le másik fajtára.
Kira84
2017-04-07 11:33:04
global Hát ha nem eszel akkor megúszod,de jobb ha WC közelben vagy,fel kell készülni mindenre sajnos... Főleg az első hét ami elég gáz de utána már kitapasztalod.De hátha megúszod és neked nem lesz hasmenésed tőle..
global
2017-04-07 11:29:49
Köszönöm!Ha nem eszem akkor alapjáraton nincs hasmenés?!!
Kira84
2017-04-07 11:15:53
global, Szia én szedem a Merckformint a 750mg ból napi 2x1, Sajnos a hasmenés az adott tünet, én is kérdeztem a dokit de azt mondta ez midenkinél kijön.Nállam az baj ha eszek mondjuk út közben mindig gondba vagyok mert 20 perc múlva már a hascsikarás kerülget,így mindig felkészülök előre, vagy nem eszem amíg haza nem érek...Hát remélem vissza megy a hőm vagy még magasabb lesz holnaptól..
Andi198729
2017-04-07 10:10:24
Szia Global, legközelebb a 18. héten, április 27-én megyek 2.genetikai UH-ra. Eldöntöttük a férjemmel, hogy nem akarjuk tudni a baba nemét, legyen meglepetés, és ez így a legjobb. Majd meglátjuk, bevált-e a megérzésem, hogy milyen nemű lesz a baba. De most már úgy érzem, teljesen mindegy, az érzés hogy anya leszek, és ahogy szépen fejlődik a pocakomban a picur, csodálatos érzés. A terhességem elején én is nagyon paráztam, hogy minden rendben legyen, és megmaradjon, és örülök hogy így van :)
global
2017-04-07 10:02:56
Kíra ha holnap visszamegy az jó nagyon!Én érzem hogy megjön majd, de legalább nem aggódom hogy baja lesz a picinek a bogyóktól amit írt a doki!
Szaby írj ha már tudsz valamit, vagy változik valami, hiszen itt aggódunk egymásért!Andi mikor mész uh megint? :))
Valaki szedett merckmorfint?Kicsit tartok mert mindenhol azt írják hasmenést meg fejfájást okoz?Ezért hétvégén akarom elkezdeni!