Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Lányok, végül is nem mentem orvoshoz még, csüt-ön volt estefelé egy pici barnázás egyszer, meg péntek reggel.
Azóta semmi. ( le is kopogom)
Dolgozni nem mentem pénteken, csak pihentem,feküdtem amennyit csak tudtam, meg ma is.
A progeszteront szedem, mellé rutascorbin, magnézium, elevit.
Tüneteim még nem nagyon vannak, reggel éhgyomornál egy kis émelygés, más nincs.
global
2017-04-08 15:20:38
Hát nekem ma megjött, így indul ma este a gyógyszer, holnaptól meg diéta is!Mindenkinek szorítok!
Kira84
2017-04-08 15:12:23
Eprike Gyomor égés az nekem is van tegnap óta, meg olyan nyomás érzésem van a méhemnél mint mikor meg akar jönni..
Eprike
2017-04-08 14:40:21
Kira, én 10. dpo-n teszteltem 10es teszttel reggel, csak úgy mert miért ne XD De akkor az hómező volt, bár esküdni mertem volna, hogy láttam rajta valamit 2 perc után.. estefelé meg gyomorégés érzésem volt, csak az alhasamban ekkor még nem mertem babára gondolni. Másnap meg ebéd után megszédültem egy pillanatra (ilyen soha nem volt) és délután már mensi szerű görcseim voltak, csak nem úgy ahogy szokott, vagyis nem az egész alhasam fájt, hanem a méhemnél tehát csak középen. Na ekkor döntöttem el, hogy még egy teszt. Délutáni pisi 25-ös teszt halvány pozi lett. Szóval 11.dpo :) De igazán látható a 13. dpo-n volt
Kira84
2017-04-08 14:05:10
newsee85, Köszi a biztatást, megpróbálok nem nagyon pörögni rajta, de néha elkap a gépszíj :)
Kira84
2017-04-08 14:02:59
Eprike, Köszi a biztatás és köszi hogy megmutattad a göbédet. Ami nekem most nagyon fura volt hogy a 4dpon olyan erős görcseim voltak a jobb petefészkemnél meg a méhem azon oldalán mint mikor meg akar jönni szinte még levegőt sem kaptam,akkor vettem be görcsoldót, másnapra meg mint akit elvágtak elmúlt.Azóta sem volt semmi. Te mikor teszteltél előszőr ovu után?
Eprike
2017-04-08 12:33:15
Kira, nem kell sokkal fentebb lennie. Nézd meg a babás görbém, nekem ebben a ciklusban még az alaphőm is fentebb volt a szokásosnál.. 36,6 O.o 36,4 szokott lenni... szóval innen nézve, te még jobban is állsz a görbéddel :)
Nekem annyi volt a fura, hogy ovu után lefelé ment a hőm... 16. és 17. napon volt pozi az ovu teszt és utána leesett a hőm és nehezen ment fel akkor is csak kicsit,.... és ami más volt mint a szokásos görbéim: 11. dpo-n MINDIG lefele indult a hőm, még ha 1 tizeddel is. Itt meg 11. dpo-n felfele mozdult :)
Hajrá lányok :D
newsee85
2017-04-08 11:23:35
Kira szerintem mehet feljebb még.Az a lényeg lefelé ne nagyon vegye az irányt ;)
Kira84
2017-04-08 10:27:20
Lányok az nem baj hogy nem olyan nagy az emelkedés?,Azt hittem még feljebb megy mivel tagnap meg volt egy kis esés...
Kira84
2017-04-08 10:13:13
newsee85. Köszi a drukkot,hát nagyon reménykedünk az igaz.Elkezdett egy kicsit fájni a mellem is tegnap este óta, ma reggelre már még érzékenyebb.Már a párom is izgatott hogy mi lesz ,persze én is nagyon nehezen tudom megállni hogy teszteljek ,bár még tuti negatív lenne így várok még vele..
Lányok, végül is nem mentem orvoshoz még, csüt-ön volt estefelé egy pici barnázás egyszer, meg péntek reggel.
Azóta semmi. ( le is kopogom)
Dolgozni nem mentem pénteken, csak pihentem,feküdtem amennyit csak tudtam, meg ma is.
A progeszteront szedem, mellé rutascorbin, magnézium, elevit.
Tüneteim még nem nagyon vannak, reggel éhgyomornál egy kis émelygés, más nincs.