Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok lányok, nagyon szépek a görbék,na tegnap rinyáltam hogy nincs hő le esésem na mára megkaptam,ahogy én látom a 8 dpon járok de én nem érzek most semmit,se mellfeszülés,se émelygés de még csak nem is szédülök.Ami fura mert 2 évvel ezelőtt ezeket már ilyenkor éreztem,kb olyan 14,15 körülire nem várom,de most még a menszi előtti tünetek sincsenek pedig legalább 1 héttel már előtte fájni szokott egy kicsit a hasam.
Andi198729
2017-04-07 07:59:54
Szaby, gondoltam rád, és már épp meg akartam kérdezni, hogy vagy. Nagyon szorítok neked hogy minden rendben legyen. Ne idegeskedj, bár érthető, hogy megijedtél, hogy ismét volt egy pici barnázás. De most csak a jóra gondolj, hogy minden rendben lesz! Szerintem is jobb elmenni mihamarabb orvoshoz, és megnyugszol, nem idegeskedsz addig, míg elérkezik a vizsgálat ideje, amikorra bejelentkeztél.
Megy a drukk mindenkinek, kívánom, hogy sikerüljön mindenkinek a baba!
global
2017-04-07 06:44:50
Szia!Köszönöm!Szerintem ne add fel!Szorítok!Hát én holnapra nem várom de elég későn volt pé így lehet csúszik 1-2 napot!Legkésőbb 32 napra meg szokott jönni!
newsee85
2017-04-07 06:38:33
Huuu global nagyon drukkolok neked, nagyon szép a görbéd.Állitolag ez a hő leesés igy a mesés csak ugorjon vissza holnap.Holnap nagyon szorítok.Mikorra nem várod?
Nekem leesett a hőm 36.4re sajnos.Bár elég furcsa mert mensi előtti nap szokott azaz most vasárnap kellene.36.5-36,6rol szokott ilyenkor 36.1re.most meg fokozatosan csökkenne?Azért van még halvány reményem hogy hátha visszaugrik,de nem hinném hogy ez nekem babás görbe lenne. Bár most ahogy mondod global az én arcom is meglepően tiszta sehol egy pattanás.
global
2017-04-07 05:24:02
Sziasztok!Ma vagyok 8-9 dpon és azt hiszem kihülök! :)))
Mensi még nincs,de az elmúlt fél évben egyszer se esett előtte a hőm ekkorát mindig csak 36,7-ig ment vissza!A mellem a szokásos módon fáj, más nincs, ha visszaugrik holnap akkor reménykedem,de most mensit várok!Meg az arcom picit tisztább most!Aztán mutassátok azokat a görbéket!Szorítok mindenkinek! :))
Kira84
2017-04-06 22:32:52
Eprike, Hát köszi így már megnyugodtam, már totál belepörögtem .. :)
Eprike
2017-04-06 22:14:17
Kira nem mindenkinek esik le a hő beágyazódáskor. Sőt! Az a ritkábbik, ugyan úgy mint a beágyazódási vérzés, vagy a trifázisos görbe.... ezek kb a nők igen kicsi %-ra ha jellemző :)
Kicsifény
2017-04-06 22:08:08
Szaby, ne várj jövő hétig, holnap menj el dokihoz!!!!
Lehet kevés a 2 szem progeszteron, főleg, ha szájon át veszed be.
Ha hüvelykúpot vagy gélt használnál, az jobban felszívódni helyben.
Kérdezz rá a dokinál, utrogestanból barnázásnál 3x2 hüvelykúpot szoktak adni, de én pl. most kaptam hüvelygélt és mellette szedtem szájon át még progeszteront.
Nagyon nagyon sok pihenés, csak a wc miatt kelj fel!!
Magnerotot szedj, az sokkal jobban felszívódik, mehet belőle 3x2 naponta.
Nyugi, nagyon nagyon drukkolok nektek!!! :)
Kira84
2017-04-06 21:54:56
Lányok több helyen is olvasom hogy beágyazódáskor lentebb esik a hő,de nálam ez nem volt akkor nem is volt beágyazódás,most már tényleg nem értem.Az a jó ha folyamatosan emelkedik esés nélkül, vagy le kell esnie a hőnek?
Eprike
2017-04-06 21:48:02
Global nekem 10. dpon volt először tünetem, gyomorégés érzete az alhasamban O.o XD Másnap pozit teszteltem, aznap már megszédültem ebéd után ami naaaagyon gyanús volt. De szerintem sem kell semmit érezned. Sőt legtöbben azt hiszik megjön nekik :D Aztán mégse, és csak 6. héttől vannak terhes tünetek. Addig inkább pms szerű :) Én nagyon szorítok mindenkinek .D Rá rá Hajrá :D