Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Én szedek :) fecskendővel szívok fel 1ml-t és egyből nyelv alá teszem, ott tartom míg fel nem szívódik, így majdnem teljesen eltunik. Fogmosás utan nekem kevésbé szivodott így fel és fura felületeű lett a nyelvem alatt, azóta fogmosas előtt használom.
rosie
2020-03-24 13:59:38
Lányok szed valaki méhpempőt? Most érkezett meg...valami földöntúli íze van...DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jozsa85
2020-03-24 13:08:47
Rosie!
De cuki vagy!En mar abban a stadiumban vagyok hogy akkor hiszem el ha a kezembe lesz a gyerek.
Unokanoverem 37 eves.Sose akart gyereket.Kb szakallas,95kg korul van es pattanasos.Havonta gyantazza a bajuszat. :D
Aztan 2. honapban terhes lett.Jahh...21.napos ciklusokkal!!
Hulyeknek van szerencseje.
Nekem azert ilyen nehez mert tul intelligens vagyok! :D
rosie
2020-03-24 12:57:51
Józsa a hőd alapján ez tuti telitalálat!
Micike03
2020-03-24 12:49:16
Sziasztok,
Bius, én is nyelv alatt mértem de mindig ugyan azzal a hőmérővel. Volt, hogy kíváncsiságból 2-vel mértem, még véletlenül sem lett ugyan az az eredmény!
Így én egyre alapoztam!
Jozsa, nagyon szurkolok szép a görbéd :-D
Jozsa85
2020-03-24 11:39:22
Igen.Magan doki volt.
Bius27
2020-03-24 09:40:19
Jozsa: örülök, hogy itt vagy! Szurkolok neked, szerintem nagyon szépen megemelkedett a hőd, nagyon biztató! Azt megkérdezhetem, hogy magán doki csinálta?
Jozsa85
2020-03-24 09:16:48
Sziasztok!
Egy gyors helyzet jelentesre visszatertem.Annyira sikerult elengednem a dolgot,hogy 12. napon csinaltunk egy inszemet.Ez mar a masodik.4 tuszom erett es inszem elotti UH-n mar nem voltak meg,szoval hajnalban repedtek.Szoval pont jokor kuldtuk fel a katonakat,csak az a baj hogy keves anyagot tudtam vinni.. :(
Azert a doki megcsinalta a beavatkozast.Semmit nem erzek.A hom szep magas,gondolom most idealis a progim.Cici nem faj.Szurkoljatok!
Bius27
2020-03-24 09:07:57
Natus: hát igen, nekem is ma reggel 3 különböző érték volt, nekem csak tizedesig méri, nincs másik hőmérő. Az én mai jóindulattal mert görbém:
Natus
2020-03-23 10:38:34
Bius:
Én is szájban, nyelv alatt. De a digitális század pontos homerom nagyon gyorsan méri meg, ha van időm akkor bent szoktam még hagyni. Egy másik digitális homerovel is nézem közben, ami csak tized pontos, és néha annyira nagy különbség van.
Ilyenkor utomerek a század pontossal újra, és fél perc múlva már teljesen mást mutat... Kivagyok ezektől a homeroktol.